De prin lume adunate

#targ #targul taranului #slow food #produse traditionale #the ark

Creatorii de paine la Targul Taranului Roman

In acest weekend, la targul taranului Roman, de la The ARK, Bursa Marfurilor Creative, are loc un eveniment dedicat painii. Pentru cei care vor de-ale pamantului, pretuiesc produsele locale si stiu ce inseamna sa gusti si sa traiesti cultura Slow Food , este indicata o raita pe la Targul Taranului la ARK Bursa Marfurilor.

La Centrul de Informare Slow Food vei gasi mai multe informatii despre mancaruri si produse si carti despre fenomentul Slow Food.

In acest weekend ai ocazia sa vezi ce pregatesc si ce ofera cele trei tinere doamne de la The ARK,  Ana, Mihaela si Magda: baghete cu masline sau cu nuci, paine taraneasca, placinta cu branza de capra si masline de Thassos, salata de conopida cu ceapa verde, oua, maioneza si marar, clatite cu urda si marar, biscuiti cu ghimbir, biscuiti din ciocolata, cosulete cu nuca.

Produsele de brutarie sunt realizate dupa retete traditionale si originale si vor fi insotite de o ciorba buna. Asadar, vino cu prietenii la o portie de ciorba si paine aburinda, cu un pahar de vin de podgorie , branzeturi si afumaturi.

Cultura gusturilor adevarate are loc la ARK Bursa Marfurilor, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc, in strada Uranus colt cu Calea Rahovei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea