De prin lume adunate

#green hours #craciun #maria raducanu

Craciun cu Maria Raducanu la Green Hours

In ajun de Craciun, pe 24 decembrie, Maria Raducanu te asteapta la un concert extraordinar, intr-o atmosfera calda si placuta, la Green Hours. Pe langa acordurile speciale, la Green Hours esti asteptat si cu numeroase bunatati, atat de post, cat si specifice sarbatorilor de iarna.


Maria Raducanu, un artist aparte


Maria Raducanu este o artista greu de categorisit stilistic. De un clasic nonconformism, ea isi provoaca publicul, cu fiecare noua aparitie, la sinceritate, deschidere, decliseizare.

Nu canta pentru snobi, desi muzica ei este una de rafinament. Fie ca sta turceste pe o straduta din Paris sau pe scena unei Filarmonici, cantul ei sta sub semnul aceluiasi crez "dostoievskian" potrivit caruia Frumosul va mantui Lumea.

De-a lungul timpului, cantareata a avut colaborari cu majoritatea muzicienilor de jazz din Romania: Johnny Raducanu , Vlaicu Golcea, Mihai Iordache, Puiu Pascu sau Eugen Nichiteanu, dar si cu personalitati ale jazzului occidental.

Printre acestia se numara Maurice de Martin, Jan Roder si Michael Griener, americanii Chris Dahlgren, Ben Abarbanel-Wolff si Travis DiRuzza, francezii Siegfried Kessler si Malo Vallois, suedezul Krister Jonsson.

Ea se mandreste cu o discografie bogata, foarte bine primita de public si de critica de specialitate: opt albume sub nume propriu si doua la care participa ca invitata.


Seara speciala de Craciun la Green Hours


Pe langa concertul Mariei Raducanu, Green Hours te asteapta cu bucate de sarbatoare. Inainte de concert vei putea gusta din produse de post: masline, fasole batuta , salata de vinete , zacusca, bruschete cu rosii si busuioc si bruschete cu ciuperci.

In partea a doua a serii, poti gusta din preparate traditionale de Craciun: -toba, lebar , sorici, sunculita taraneasca, brinza telemea, cascaval afumat, ceapa rosie, muraturi asortate si vin fiert.

Concertul are loc pe data de 24 decembrie, de la ora 21.00, in Green Hours. Pretul unui bilet este de 55 de lei. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0788.452.485.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea