De prin lume adunate

# penelope douglas #corupt #citit #lectura #roman

Corupt, de Penelope Douglas: cartea in care suspansul si dragostea sunt la cote maxime

Daca adori cartile de dragoste care au elemente de mister si de suspans, cu siguranta o sa iti placa si Corupt de Penelope Douglas de pe librex.ro, lansata luna aceasta in Romania.

 

Penelope Douglas este o autoare ce s-a facut remarcata datorita modului unic si atractiv de a scrie. S-a nascut in Iowa, SUA si este adepta cartilor scrise in tihna, nicidecum a celor lansate rapid, fara prea multa inspiratie, de aceea nu a publicat un numar impresionant de carti. Cele mai populare titluri ale sale sunt: Bully, Falling Away, Flacara dintre noi si Corrupt. Toate cartile sale sunt carti de dragoste, cu note de erotism si de mister.

Cartea Corupt a fost lansata in anul 2015 si ulterior a fost tradusa in peste 15 limbi, printre care si romana, anul acesta. Poti comanda cartea online, de la libraria online LIBREX si te poti bucura de cel mai bun pret plus transport gratuit. In continuare, iti vom prezenta cartea, fara a-ti dezvalui prea multe detalii pentru a pastra suspansul.

Protagonistii acestei carti sunt Erika si Michael, care la prima vedere nu au nimic in comun in afara de faptul ca ea este iubita fratelui lui Michael. Se cunosc de multi ani, practic Erika a crescut in casa celor doi frati, insa niciodata nu au fost apropiati, din contra. Michael o ingrozeste pe Erika, din cauza faptelor sale si a modului in care arata: "chipes, puternic, dar infricosator". Ani la rand, Erika a vazut de ce este capabil Michael si a stat cu teama, insa stia ca este protejata de partenerul sau.

Michael stie ce influenta are asupra Erikai si nu pare sa il deranjeze, din contra: este exact ce isi dorea. Iar Erika are motive sa se teama: fratele lui Michael a plecat la scoala militara, iar ea a ramas in oras, singura intr-un moment nepotrivit, deoarece trecutul pare sa o urmareasca. In urma cu trei ani, Erika a contribuit la arestarea unor prieteni de-ai lui Michael, iar acum ei sunt liberi, transformand cosmarurile Erikai in realitate. Ce se intampla mai departe si care a fost elementul care a declansat prima data temerea Erikai, poti afla doar citind cartea.

Asa cum iti spuneam, este o carte in care misterul se impleteste perfect cu dragostea. Cartea a fost apreciata de milioane de persoane deja si totul datorita viziunii si stilului de scris al autoarei. Nu te astepta la o poveste clasica de dragoste, deoarece nu este, insa cu siguranta te va captiva si vei spune ca este una dintre cele mai bune carti pe care le-ai citit.

In cazul in care vei gasi aceasta carte interesanta si vei dori sa citesti si alte titluri publicate de catre autoare, nu uita ca pe LIBREX gasesti Bully si Flacara dintre noi. Fiecare carte beneficiaza de un pret foarte bun si de transport gratuit, asa ca ai toate motivele sa le adaugi in biblioteca ta.

In incheiere, am vrea sa stim daca aceasta carte ti-a atras atentia si daca o vei alege pentru a o citi toamna aceasta!

Sursa foto: https://www.librex.ro/Carti-de-dragoste/corupt.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea