De prin lume adunate

#timp liber #prezentare #carte #copiii pierduti #peter straub

Copiii pierduti de Peter Straub

O sinucidere inexplicabila, un univers teluric ocolit de toti, o iubire intre un el si o ea desfasurata la limitele atemporale si aspatiale, o forma feminina diabolica, o trimitere subtila la mitologia strigoiului din cultura est-europeana – formeaza in mare parte reteta de succes a romanului semnat de Peter Straub . 
 
Naratiunea incarcata de simbolism creeaza firul povestirii din perspectiva luiTimothy Underhill, un scriitor cunoscut de fictiune horror, care soseste in oraselul natal cautand explicatii pentru sinuciderea cumnatei sale pentru ca apoi sa se implice in disparitia misterioasa a nepotului sau, Mark. 
 
In scena intra personaje diabolice, un ucigas inconjurat de o aura de legenda, un pedofil criminal in serie , acestea asigurand numai fundalul intr-o poveste incarcata de misticism in care autorul incearca depasirea limitelor ideii de existenta mediocra si se axeaza pe investigatia inceputa deMark, baiat de 15 ani marcat de moartea mamei sale si care cade prada unei iubiri ciudate. 
 
El real, ea o fantoma. Sau poate nu? Exista ea cu adevara? Un sacrificiu trebuie facut pentru implinirea iubirii lor, ce presupune acesta? Ce se ascunde defapt in spatelele acestei povesti? Sunt intrebari care se ridica odata cu citirea acestui roman captivant, misterios si introspectiv.
 
Aceasta carte este publicata de edituraTritonic. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea