De prin lume adunate

#inscriere conferinta #Conferinte ELE #ConferintELE

ConferintELE, locul in care iti dai intalnire cu feminitatea. Inscrie-te GRATUIT!

Traim intr-o lume in care responsabilitatile zilnice, sarcinile jobului sau deadline-urile au devenit mai importante decat propria persoana. Femeile moderne au ajuns sa petreaca mai mult timp cautand solutii si rezolvand problemele altora, decat sa aiba grija de ELE.

ConferintELE este locul in care femeile isi amintesc de ELE, de ce le place, de visurile si dorintele lor. In cadrul Conferintelor vei afla informatii utile despre frumusete, ingrijirea tenului, moda, sanatate, nutritie, dezvoltare personala, relatii si, nu in ultimul rand, despre feminitate.

"Am organizat acest eveniment din dorinta de a ne cunoaste cititoarele, dar si pentru a avea posibilitatea sa interactionam cu acele femei care vor sa investeasca in ELE si sa se dezvolte. Le asteptam cu trucuri si sfaturi menite sa le ajute sa-si imbunatateasca stilul de viata si sa-si redescopere feminitatea", a declarat Alina Gavrila, project manager ele.ro.

Te asteptam in perioada 18 Mai - 29 Mai, la Hotel Mercure, Bucuresti

ConferintELE vor avea loc in perioada 18 Mai - 29 Mai, pe parcursul a doua saptamani si vor fi formate din opt intalniri. Fiecare sesiune va dura doua ore si va avea ca invitat special un speaker de renume din diverse domenii de interes pentru femei, experti medicali, prezentari de produse cosmetice, discutii libere cu participantele.

In cadrul fiecarei intalniri, persoanele inscrise vor afla informatii, vor pune

Intrebari speakerilor, vor primi raspunsuri personalizate, vor testa produsele expuse si vor face networking.

DEZVOLTARE PERSONALA. Redescopera-ti feminitatea!

In cadrul conferintei de Dezvoltare personala, participantele vor afla informatii de la Andrada Dan - life coach despre cat de importanta este relatia cu propria persoana si cat de mult conteaza sa ai incredere in tine si sa stii sa te pui pe primul loc pentru a fi fericita.

NUTRITIE SI SPORT. Iubeste-ti corpul!

Cori Gramescu - antrenor fitness si nutritionist - va vorbi despre regulile unui stil de viata sanatatos, ne va invata cum sa combinam eficient dieta cu exercitiile fizice, pentru a obtine silueta mult visata.

FRUMUSETE SI MAKE-UP. Ai grija de tenul tau!

Doctorul Dana Miricioiu - specializata in chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva - ne va demonta toate miturile legate de celulita, acid hialuronic si toxina botulinica, ne va invata cum sa ne ingrijim pielea ca sa ne mentinem mereu tinere si frumoase.

Raluca Luca - make-up artist ne va dezvalui secretele unui ten perfect si al unui machiaj impecabil si va oferi sfaturi fiecarei participante despre ingrijirea corecta a pielii.

MODA. Defineste-ti stilul personal!

Gabi Urda - fashion blogger si Milona Hristov - fashion editor ne vor ajuta sa ne descoperim stilul personal si sa facem alegerile corecte in functie de proportiile corpului, de atuurile fizice, personalitate si evenimentele la care participam.

RELATII. Cum stii ca el este ALESUL!

Flori Dragomir - vicepresedinte Sentimente.ro, alaturi de psihoterapeutul Simona Ghinea, ne va impartasi secretele unei relatii frumoase si cum poti sa ajungi sa traiesti o poveste frumoasa de dragoste intr-o lume in care "au trait fericiti pana la adanci batraneti" a ramas doar o propozitie din basme. Vom experimenta impreuna secretele cuceririi, ale compatibilitatii si cum sa reusesti sa treci peste certurile din orice relatie.

GINECOLOGIE. Invata totul despre sanatatea intima!

Medicul ginecolog Moise Oana va raspunde la toate intrebarile legate de sanatatea intima, afectiuni, preventie si tratament.

Daca vrei si tu sa participi la ConferintELE, INSCRIE-TE GRATUIT AICI! //conferint.ele.ro/

Locurile sunt limitate!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea