De prin lume adunate

#concurs designeri # concurs fashion # ateliere ilbah

Concurs inedit: se pregateste o noua generatie de designeri!

Tinerii designeri sau aspirantii la acest titlu au ocazia de a crea si lansa o colectie ce le poarta semnatura, in cadrul unui concurs marca Atelierele ILBAH. 

Competitia consta in realizarea unui concept pentru o colectie vestimentara a brandului Pretty-Girl.ro cu tema Toamna Urbana – Smart-Casual alcatuita din 4 tinute, fiecare tinuta cuprinzand trei piese vestimentare.

"Marele castigator va beneficia de o sansa unica de a-si lansa o colectie vestimentara completa cu sprijinul Pretty-Girl.ro, colectie ce va fi conceputa integral de catre designer. Mai mult decat atat, colectia va purta chiar semnatura sa! Locul 2 va avea posibilitatea de fi angajat permanent in cadrul companiei Pretty-Girl.ro, iar locul 3 isi va putea alege oricare trei articole vestimentare marca Pretty-Girl.ro. Prin faptul ca ati ales Atelierele ILBAH, aveti posibilitatea de a va dezvolta personal si profesional, atat in cadrul cursurilor, cat si dupa terminarea lor. Concursul va ofera sansa de a lucra intr-o echipa de profesionisti si de a va tranforma visul si pasiunea in realitate, miza fiind una foarte mare", a explicat Vlad Iliescu, co-fondator al proiectului Atelierele ILBAH. 

Sunt invitate la inscriere toate persoanele care au absolvit cursul de Design Vestimentar in cadrul Atelierele ILBAH sau care urmeaza in prezent acest curs.

Inscrierile au inceput pe 13 mai, insa mai aveti timp pana pe 23 mai sa va inscrieti in competitie. Calendarul complet al desfasurarii concursului precum si Termenii si Conditiile Concursului, pe care le puteti gasi si aici.

Pretty-Girl.ro s-a nascut din dorinta de a face diferenta in moda strazii si de a sparge monotonia tendintelor. Compania are capital integral romanesc, iar personalul este de asemenea romanesc. Pretty-Girl.ro face parte din categoria “pionierilor” care se mandresc cu motto-ul “Made in Romania”, mai exact in atelierul din Piata Victoriei. 

Atelierele ILBAH au la baza un concept nou pe piata de reconversie profesionala si calificare. Cursurile organizate de acestea, atestate de Ministerul Muncii, pun accent pe partea practica, pentru ca absolventii sa fie pregatiti pentru integrarea imediata in piata muncii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea