De prin lume adunate

#manastiri #atractii #in jurul bucurestiului #snagov #timp liber #concurs

Concurs: Castiga o zi de relaxare in Snagov

Timp Liber.acasa.ro si Snagov Tur te scot din casa. Daca vrei sa petreci o zi intr-un mod inedit, departe de aglomeratia citadina, in aer liber, alaturi de prieteni noi, inconjurat de paduri si lacuri, noi iti oferim solutia ideala.

Snagov este o zona idilica , situata la 30 km departare de capitala tarii, Bucuresti, inzestrata cu o frumusete naturala deosebita si, care poseda o arie protejata formata din lac si padure. Linistea lacului si a padurii de stejar , care sunt cele doua parti distincte ale regiunii, reprezinta un paradis verde pentru cei care iubesc natura.

Daca vrei sa te bucuri de toate aceste atractii si sa petreci o zi relaxanta departe de zgomotul si stresul citadin, participa la concursul nostru si poti castiga o zi la Snagov.

Snagov Tur a pregatit un circuit in care vor fi incluse o plimbare cu vaporasul pe lac, admirarea frumusetilor naturale ale lacului, vizitarea manastirii Snagov si a altor obiective in functie de timpul disponibil, vizitarea colectiilor istorice locale dar si alte activitati de relaxare intr-un cadru natural.

Mai multe detalii gasesti aici.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 8 iunie - 8 iulie 2009 . Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs , cat si personal pe adresa de e-mail.

• Circuitul de la Snagov va avea loc in ziua de 18 iulie 2009

Castigatorii concursului sunt:

George Manea

Nicoleta Hobinca

Gabriel Sas

Bahna Cristina

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea