De prin lume adunate

#muzeu #concert #revelion #anul nou

Concert Dalles de Anul Nou la Muzeul George Enescu

Miercuri, 29 decembrie, la Salonul de Muzica al Muzeului National " " are loc concertu lde Anul Nou al grupului Dalles. Isi dau concursul pianista Eliza-Gabriela Puchianu si violonista Raluca Stratulat.

Programul contine lucrari de Scarlatti, Mozart, Beethoven, , Chopin, Listz, Bartok si Enescu.

Rasfatata a podiumurilor de concert din tara si strainatate, Eliza Puchianu studiaza in prezent la Academia Regala Irlandeza de Muzica din Dublin. La randul sau, tanara violonista Raluca Stratulat isi desavarseste arta interpretativa prin studii aprofundate si a sustinut recent dizertatia pentru obtinerea titlului de Doctor in Interpretare Muzicala al Univesitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

In ambientul rafinat, de epoca, al Palatului lui Grigore Cantacuzino , innobilat cu obiecte care amintesc de viata si opera lui , cele doua artiste vor oferi melomanilor bucuresteni momente muzicale de neuitat.

Biletele costa 30 lei si pot fi cumparate la Muzenul National " George Enescu " in seara concertului.

Concertul are loc miercuri, 29  decembrie, cu incepere de la ora 19.00. Muzeul George Enescu se afla situat pe Calea Victoriei , la numarul 141.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea