De prin lume adunate

#evenimente #targ #cadouri #paste

Concert Animal X la Targul de Paste din Parcul Kiseleff

Cu cateva zile inainte de Paste, bucurestenii au ocazia de a-si face cumparaturile la targurile si expozitiile organizate in parcurile din capitala. Vizitatorii se vor putea bucura si de un spectacol sustinut de formatia Animal X in seara zilei de 3 aprilie, in Parcul Kisselef, iar cei mici se pot distra cu numeroase concursuri si cadouri surpriza.

 

Animal X la Targul de Paste de pe Kiseleff

 

Cei care vor vizita Targul de Paste amenajat pe Soseaua Kiseleff, in apropierea Muzeului Taranului Roman, vor avea de ales intre decoratiuni, bijuterii, accesorii realizate manual, obiecte de ceramica si artizanat, dar si dulciuri produse in casa. In plus, sambata, pe 3 aprilie, incepand cu ora 18:30, Animal X va anima atmosfera pentru toti cei prezenti la targ.

Targul de Paste aduce surprize si multa distractie si pentru cei mici. In zilele de vineri si sambata copii vor putea lua parte la sesiuni de facepainting, teatru de papusi sau modelare de baloane si se vor putea juca cu animatorii imbracati in iepurasi. In plus, copiii pot invata lucruri interesante din experimente stiintifice si se pot inscrie la concursurile cu premii organizate de simpatica mascota Vizoo . 

 

Targul de antichitati in Parcul Tineretului

 

In aceeasi perioada, 1-3 aprilie, bucurestenii pot participa la Targul de Antichitati, care se va desfasura in Parcul Tineretului, la intrarea Sincai. Colectionarii vor avea posibilitatea de a admira si cumpara antichitati veritabile, de la fotografii, timbre, albume de colectie, tablouri si icoane, la colectii de orologie, monede, viniluri, piese de mic mobilier si decoratiuni interioare .

Ambele targuri vor fi deschise incepand de joi, 1 aprilie, pana sambata, pe 3 aprilie, de la ora 09:00, pana seara la 19:00.

Sursa foto : ilovehandmade.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea