De prin lume adunate

#cluburi #yachting #cupa de regatte #regatte romania #cupa de regatte romania

Cluburile de yachting organizeaza la vara cea mai mare Cupa de Regatte din Romania

Vesti bune pentru pasionatii de yachting si nu numai. La vara, vor avea parte de cea mai mare Cupa de Regatte din Romania. Competitia se va desfasura pe parcursul a cinci etape, intre 7 iunie si 1 septembrie si este organizata de principalele cluburi de yachting de la noi din tara: Life Harbour - cea mai mare marina privata, Black Sea Sailing - asociatia proprietarilor de ambarcaţiuni si Yacht Club Regal Roman (YCRR) - cel mai vechi club roman de yachting.

Este pentru prima data cand trei asociatii de acest calibru, care organizeaza individual competitii si detin scoli de yachting, si-au unit fortele pentru a organiza un astfel de concurs.

Cupa de Regatte "McCann Erickson" va debuta pe 7 iunie si va include cinci regatte intre Vama Veche si platformele de foraj marin, avand ca puncte intermediare Marina Eforie Nord, Portul Tomis si Marina Limanu.

Fiecare competitie va avea in medie un numar de 25 ambarcatiuni cu vele, iar numarul total al celor care vor fi la bordul acestor ambarcatiuni se va ridica la 200 de persoane.


Etapele Cupei de Regatte

Cupa "McCann Erickson" este o competitie nationala deschisa tuturor pasionatilor si iubitorilor de aventura, celor care practica yachtingul, precum si tuturor posesorilor de ambarcatiuni. Mai mult, potrivit organizatorilor, fiecare cursa va fi supravegheata de arbitri internationali.

Cupa McCann Erickson este o competitie nationala care se adreseaza pasionatilor si celor care practica yachtingul, aceasta fiind deschisa tuturor posesorilor de ambarcatiuni, dar si nu numai.


Programul evenimentelor este urmatorul:

7 iunie - 9 iunie: Regata Poseidon - Mangalia/Eforie - BSS&NL;
21 iunie - 23 iunie: Regata Regele Mihai - Constanta - YCRR;
19 iulie - 21 iulie: Regata Benetteau - NL;
15 august - 18 august: Regata Ziua Marinei - Constanta/Eforie/Mangalia - YCRR&NL;
31 august - 1 septembrie: Regata Callatis - Mangalia/Eforie - BSS&Primaria Mangalia.

Sponsorul oficial al acestor regatte este agentia de publicitate McCann-Erickson Romania. De asemenea, Cupa McCann este sustinuta si de compania BMW.

Sursa foto: allegro.dordeduca.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea