De prin lume adunate

#sport #tenis #calarie #outdoor #indoor

Cluburi de agrement in Bucuresti

Daca in week-end sau dupa orele lungi petrecute la serviciu iti doresti sa faci ceva inedit, sa iti condimentezi viata, poti opta pentru serviciile cluburilor de agrement. Tenis, fitness, inot, fotbal, arte martiale sau echitatie sunt doar cateva dintre sporturile pe care le poti practica si care iti vor aduce un tonus pozitiv.
Pescariu Sports & Spa
Clubul Pescariu Sports & Spa este situat in zona de nord a Bucurestiului pe malul lacului Tei si este un club privat. Intr-un mediu elegant si o atmosfera discreta, vei uita de grijile cotidiene si vei redescoperi placerea sportului. Pe langa terenurile de tenis, clubul ofera si programe de inot, gimnastica aerobica, masaj, tenis si fitness.
Clubul dispune de sase terenuri de tenis cu suprafata de zgura si un teren cu suprafata greenset. Terenurile sunt accesibile 16 ore pe zi si sunt practicabile si pe durata sezonului rece, cand sunt acoperite cu un balon. Terenul de fotbal din cadrul complexului este destul de mare si este dotat cu gazon artificial si instalatie de nocturna. Clubul propune si programe complete de masaj, aromoterapie si meloterapie , pentru o relaxare completa. Clubul Pescariu Sports & Spa se afla pe strada Glodeni la numarul 3, iar mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.242.16.15.
IDM Club
IDM Club este unul dintre cle mai complete centre sportive si de agrement din Bucuresti. Accesul in zona exclusiva este rezervat doar membrilor si este restrictionat electronic. Clubul dispune de sali de fitness, bodybuilding , cardio, aerobic, piscina, jacuzzi, sauna, baie de aburi, zona de relaxare, sali de bowling, biliard, snooker, tenis de masa, restaurant, bar si loc de joaca pentru copii. Atmosfera este climatizata si purificata automat. Aparatele de fitness sunt foarte silentioase, iar sonorizarea ambientala este de inalta clasa.
Programele de antrenament individualizate si aparatele de fitness proiectate de experti germani si americani ofera un randament mare al remodelarii corpului. Taxarea la secunda si contorizarea automata a timpului scutesc de plata unor servicii de care clientul nu a beneficiat. Clubul IDM se afla pe Splaiul Independentei, in apropiere de campusul studentesc Regie.
Daimon Club
Daimon Club isi doreste sa aduca echilibrul in viata clientilor sai si ofera conditii speciale pentru cei care vor sa se mentina in forma si sa se relaxeze. Intr-o ambianta placuta si relaxanta vei avea ocazia sa uiti de stres si rutina. Clubul ofera terenuri de tenis, fotbal, natatie, fitness, masaj si solar. Clubul Daimon detine cinci terenuri de tenis, cu suprafata rapida si cu zgura fina si sunt disponibile atat in aer liber cat si in sala. Terenurile sunt iluminate datorita instalatiei de nocturna. Complexul dispune de vestiare, dusuri si grupuri sanitare modernizate si igienizate.
Terenurile de fotbal din incinta clubului sportiv Daimon beneficiaza de o multitudine de facilitati pentru amatorii de fotbal. Spatiul cuprinde trei terenuri performante de mini-fotbal cu gazon artificial, instalatie de nocturna si iarba sintetica multifunctionala. Aici puteti juca fotbal chiar si iarna, datorita balonului care poate acoperi terenul pe timp nefavorabil, asigurand izolare termica. Clubul Daimon dispune de doua piscine: una indoor si una in aer liber. Daimon Club se afla pe strada Piscului, la numarul 10, vis-a-vis de Sala Polivalenta .
Aktiv Club
Clubul Sportiv Aktiv te indeamna la miscare. Daca iti doresti sa te relaxezi dupa o zi obositoare la munca, cateva ore de sport sau alte activitati te pot ajuta sa depasesti oboseala si plafonarea. Clubul porpune activitati precum aikido , karate, tir sportiv si tir cu arcul. De asemenea, aici poti urma si cursuri de initiere in aceste sporturi si poti participa la competitii, daca esti profesionist.
Aikido este o arta martiala. Este o metoda de lupta, de auto-aparare, este o intreaga filozofie si poate fi si un mod de viata. Tirul este un sport care dezvolta capacitatea de concentrare, imbunatateste echilibrul mental si coordonarea. Poate fi inceput la orice varsta si se poate merge catre performanta chiar daca practicarea lui incepe la varsta adulta. Mai multe detalii despre cursuri si activitati obtii la numarul de telefon 0723.552.105.
Scuba Diver Club
Daca esti pasionat de inot si de mare si iti place sa te scufunzi si sa inoti sub apa, atunci scufundarile sunt sportul ideal pentru tine. Aceasta activitate iti ofera sansa de a descoperi un nou univers. Vei descoperi fauna si flora marina, din lacurile si apele in care te vei scufunda.
Si in Romania exista centre care te ajuta sa practici aceasta activitate. Centrul Scuba Diver organizeaza si cursuri de scafandri. Inainte insa de a te apuca de acest sport, trebuie sa fii intr-o forma fizica buna. Instructorii iti vor explica in ce consta echipamentul de scufundare si cum se foloseste. Primele lectii vor fi teoretice si vei invata principiile fizicii care guverneaza lumea subacvatica. Urmatoarele lectii vor fi practice, vei face scufundari in bazin si in mare.
Cursurile incep in fiecare zi de marti a saptamanii si au loc in bazinul Floreasca. Pe timpul verii practica se face chiar in mare. Scoala Scuba Diver organizeaza si vacante in destinatii propice desfasurarii acestui sport: Egipt, Grecia, Croatia sau Turcia. Mai multe detalii despre cursurile de scuba diving poti obtine la numarul de telefon 021.610.46.02.
Academia Ecvestra
Clubul Sportiv Academia Ecvestra este situat pe malul lacului Mogosoaia. Iubitorii acestui sport si ai elegantelor animale se pot relaxa luand lectii de calarie in manej sau pot face plimbari calare, in padurea din apropierea bazei. Pentru cei care nu pot intretine corespunzator un cal, academia ofera posibilitatea de a gazdui animelele in pensiune completa. Caii au propriul ingrijitor si pot fi si dresati. De asemenea, pentru cei care doresc, proprietarii clubului pot inlesni achizitionarea de asemenea specimene.
Clubul organizeaza sporturi ecvestre: obstacole, dresaj, proba completa, atelaje, dar si agrement, sarituri, lectii de calarie sau stagii de formare profesionala in arta sporturilor ecvestre. Orele de agrement sunt la pretul de 10 € sau in regim abonament 100 € pentru 10 ore. Baza dispune de locuri de cazare in camere cu 1 sau 2 paturi, intr-un hotel de 3 stele, restaurant de 200 de locuri, bar si serviciu de chatering. Mai multe informatii obtii la numarul de telefon 021.211.52.74. Clubul se afla in Mogosoaia, pe strada Zamfirei, la numarul 29, in judetul Ilfov.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea