De prin lume adunate

#cirque du soleil #circ #spectacol circ

Cirque du Soleil vine in Romania

Grupul international soseste in Romania, pentru prima data pentru marele public, cu emotionanta productie Saltimbanco. Spectacolele vor avea loc intre 8 si 12 februarie la Romexpo Bucuresti, in Pavilionul Central.



Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al du si a fost prezentat din 1922 de nenumarate ori cu casa inchisa publicului din lumea intreaga, Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda, in total mai mult de 11 milioane de fani entuziasti.

Un clasic Cirque du Soleil la apogeul sau, Saltimbanco este o sarbatoare caledoscopica si captivanta, inchinata agilitatii si artei.

Cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru din 20 de tari diferite, atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup din Saltimbanco constituie momente unice, uluitoare de acrobatie si in acelasi timp demonstratii incredibile de forta. Plin de culoare, amuzament si vraja, Saltimbanco este un spectacol de degustat alaturi de intreaga familie.

Santimbanco a fost vizionat prima data de un public in urma cu 19 ani, iar pe parcurs a suferit modificari. Santimbanco este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta. Printre numerele cuprinse in spectacol se numara deja faimoasele "Prajinile Chinezesti ", "Leaganul Rusesc", "Trapez" sau "Bungee".

Cirque du Soleil a luat fiinta in anul 1984 si a ajuns astazi o importanta organizatie bazata in Quebec care ofera divertisment de inalta calitate artistica. Compania are 5.000 de angajati, peste 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite.

Mai mult de 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil. In 2011, Cirque du Soleil va prezenta 22 de showuri simultan in intreaga lume. Cartierul general al Cirque du Soleil International este la Montreal, Canada.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe eventim.ro. Biletele vor putea fi achizitionate la preturile de 120,38 lei, 218,88 lei, 286,54 lei, 328,32 lei si 437,76 lei, in functie de locul ocupat in sala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea