De prin lume adunate

#cinema #filme #proiectii #parc #uranus

Cinema in aer liber in acest weekend

In acest weekend esti asteptat la proiectii de filme in aer liber. La Uranus 144, in parcul Bazilescu si la Baneasa Drive In vei avea ocazia sa vizionezi cateva filme interesante.
 

filme in aer liber la Uranus 144

 

Cinefilii bucuresteni au parte de un nou loc unde pot viziona filme in aer liber. Uranus 144 este un nou proiect desfasurat in cartierul Rahova. Amplasat aproape de centrul Bucurestiului, Uranus 144, situat intre Casa Poporului si Piata de flori George Cosbuc, este cea mai noua destinatie pentru cei care vor sa-si petreaca timpul liber intr-un mod inedit si interesant.

Pe langa proiectiile de film din aer liber, bucurestenii dornici de distractie vor mai avea parte de o serie de evenimente speciale, precum concerte, piese de teatru, spectacole de stand-up comedy si targuri vintage, de accesorii, carti sau gastronomie. Programul de proiectii continua in fiecare seara, de la ora 22:00, pana la sfarsitul lunii august. Pretul unui bilet la proiectiile de film de la Uranus 144 este de 10 lei.

In acest weekend poti viziona cateva filme din proiectul Un ete au cinema, un program estival cu filme frantuzesti de comedie. Astfel, sambata, 24 iulie, de la ora 21.00 esti invitat la concertul trupei Kumm. Dupa ora 22.30 incepe si proiectia filmului L'arnacoeur (Hotul de inimi). Duminica, 25 iulie, de la ora 21.30 esti asteptat la proiectia filmului OSS 117: Rio ne repond plus (Agentul OSS 117 - Actiune in Rio). Intarea la evenimentele din acest weekend este libera.

 

Cinema in aer liber in Parcul Bazilescu

 

Pana pe 31 iulie, in parcul Bazilescu din Bucuresti, cinefilii bucuresteni se vor putea bucura de o serie de proiectii in aer liber. Cinema in parc este un proiect prin care oraganizatorii isi doresc sa atraga publicul larg spre filme. In cadrul acestui proiect vor fi proiectate filme apreciate de criticii de specialitate si recompensate cu premii importante.

Filmele incep de la ora 21.45, in fiecare seara, pana la sfarsitul lunii iulie. In acest weekend ai ocazia sa vezi cateva filme interesante. Astfel, vineri, 23 iulie, se va proiecta filmul lui Radu Mihaileanu, Le concert . Sambata, 24 iulie, esti asteptat la filmul Public Enemies, in regia lui Michael Mann. Duminica este seara romaneasca. Flmul lui Radu Gabrea, calatoria lui gruber il are in rolul principal pe Florin Piersic jr. Intrarea la filme este gratuita.

 

Filme la Baneasa Drive in Cinema

 

La Baneasa Shopping City s-a deschis primul cinematograf drive-in. Filmele sunt proiectate pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care permite vizionarea peliculelor. Sunetul este transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care o vei putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al masinii.

Accesul la cinematograf se face pe Calea Ion Zavoi, are doua iesiri, iar masinile sunt parcate pe 12 randuri. Drive In Cinema are o capacitate de 300 de masini, asa ca de cele mai multe ori o rezervare nu ar strica. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.306.55.05. Baneasa Drive in Cinemaeste deschis zilnic, dupa ora 21.00. Pretul unui bilet la film este de 15 lei in cursul saptamanii, iar in weekend 20 lei.

In acest weekend, la Baneasa ai ocazia sa vizionezi cateva filme bune. Vineri, 23 iulie, de la ora 21.45 vei putea urmari filmul Get Him to the Greek (Adu-l urgent pe scena). Sambata, de la ora 21.45, ai ocazia sa ii vezi pe Cameron Diaz si Tom Cruise intr-un film de actiune, Knight and Day (Intalnire exploziva).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea