De prin lume adunate

#cimitirul diavolului #rusia #fenomene inexplicabile

Cimitirul Diavolului, locul din Rusia pe care putini au curaj sa-l viziteze

Cimitirul Diavolului este o pajiste misterioasa, ce se afla in mijlocul unei paduri din apropierea satului Kova, din Rusia. Aici au loc multe fenomene greu de explicat, si putini sunt cei care se incumeta sa o viziteze.

In zona, vegetatia nu creste, iar toate animalele si oamenii care ajung in poiana din mijlocul padurii mor. Si mai ciudat este faptul ca trupurile neinsufletite nu se descompun. De aici si denumirea de "Cimitirul Diavolului".

Pentru a-i avertiza pe drumeti, sa patreze distanta, locatarii au sculptat pe trunchiul unui copac, chipul satanei.

Totusi, cativa temerari au avut curajul sa se apropie de pajiste pentru a cerceta fenomenul misterios. Acestia au povestit ca membrii echipei s-au connfruntat cu dureri de cap, greata si stari de anxietate. Mai mult, echipamentele de cercetare li s-au defectat.

Alexander Renpel, unul dintre cercetatori, a declarat ca in drum spre pajiste s-au intamplat lucruri ciudate. "Acul busolei mele s-a blocat si indica numai nordul. Spre seara, oamenii au inceput sa simta furnicaturi in corp, aveau dureri de cap si de dinti. Toti eram foarte anxiosi. Cand am ajuns la pajiste, echipamentul nostru radio s-a stricat si am decis sa ne intoarcem".

Intre anii 1980 si 1990 mai multi exploratori dar si grupuri organizate, care au dorit sa cerceteze zona, nu s-au mai intors. In total, 75 de persoane, au decedat, sustine realitatea.net.

Sursa foto: hybridtechcar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea