De prin lume adunate

#campionatul mondial de fotbal #momente amuzante #Luis Suarez #fotografii Brazilia

Cele mai spumoase povesti din spatele Mondialului de fotbal din Brazilia!

Dincolo de statisticile oficiale ale FIFA si ale rezultatelor meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal, planeta intreaga a rezonat in moduri inedite la evenimentul fotbalistic al anului. Iata o serie de povesti spumoase petrecute in timpul Mondialului brazilian!

Fotografia care a emotionat planeta

Clar, brazilienii nu au sansa de a castiga un Mondial acasa. Pentru a doua oara, aripile echipei Cariocas se frang pe arenele din Brazilia in timpul unei Cupe Mondiale. Dar cel putin unii suporteri au aratat un spirit fair-play extraordinar.

Sursa foto: swagger.mx

Imaginea lui Clovis Fernandes, cel mai infocat suporter al Braziliei, predand simbolic cupa-totem unor fani nemti, dupa umilitoarea infrangere a Braziliei cu 7-1 de catre Germania, a emotionat o lume intreaga. Un gest intr-adevar rar pe stadioane in ziua de astazi!

Din tribune, direct la shooting

Cea mai infocata fana a Belgiei a inregistrat un succes mai mare decat echipa nationala a tarii ei. Axelle Despiegelaere, o pustoaica de doar 17 ani, a venit in Brazilia, a topait in tribune pana in sferturi si s-a ales cu un contract de modelling pentru L'Oreal, dupa ce o poza facuta pe stadion a aparut in mai multe publicatii din intreaga lume.


Sursa foto:sepakbola.com

Reguli de convietuire in timpul mondialului

Pasiunea pentru fotbal naste reguli noi, cel putin intr-o casa din Marea Britanie, unde capul familiei a introdus un decalog valabil pe perioada 12 iunie - 13 iulie in care se stipuleaza clar posesiunea asupra televizorului din living si dreptul de fi servit in orice moment cu o bautura sau o gustare. Alte reguli incluse in contractul marital pe perioada determinata sunt:
 

  • trecerea prin fata televizorului in orice moment este strict interzisa.
  • fara intrebari despre regulile offside-ului.
  • Dragostea si afectiunea trebuie sa astepte pana la pauza meciului sau pana la finalul acestuia.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Muscatura valoroasa

Incredibilul gest al lui Luis Suarez de a musca un adversar in timpul meciului Uruguay-Italia a facut fericiti nu mai putin de 167 de pariori ai agentiei Betsafe.

"Ne-am adunat inaintea Cupei Mondiale si ne-am gandit ce pariuri originale si amuzante sa cream. Nu a fost usor sa stabilim cota, dar a picat bine pentru cei care au pariat pe muscatura lui Suarez", a explicat directorul casei de pariuri, Patrick Oqvist. La o cota de 175:1, peste 50.000 de euro au intrat in buzunarul pariorilor. Pe internet insa, "dintosul" atacant a colectat o serie de fotografii trucate devenite in scurt timp virale.

Sursa foto: twitter

Sursa foto: swagger.mx
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea