De prin lume adunate

#revelion # petrecere revelion # petrecere in strada

Cele mai frumoase petreceri de Revelion in strada din tara

Brasov, Sibiu sau Iasi sunt doar cateva dintre marile orase din tara care isi asteapta oaspetii cu program special la trecerea dintre ani. Pe scena vor urca artisti indragiti, care vor incinge atmosfera cu ritmuri electrice sau populare.

La miezul noptii nu trebuie sa ratezi spectaculoasele focuri de artificii si jocuri de lumina si culoare. Dupa focurile de artificii, concertele de muzica vor continua pana tarziu in noapte.
 

Revelion 2012 in Piata Sfatului din Brasov
 

Brasovul este destinatia ideala pentru petrecerea sarbatorilor de iarna si in special a Revelionului. In noaptea dintre ani, Piata Sfatului din Brasov da startul la distractie. Atmosfera de petrecere si voie buna va fi completata de concerte si spectacole de artificii.

Petrecerea de Anul Nou va incepe la ora 23.00 cu concerte ale artistilor in voga si de muzica populara. La orele 24.00, la trecerea dintre ani, brasovenii si turistii se vor bucura de focurile spectaculoase de artificii.
 

Revelion 2012 in Piata Mare din Sibiu
 

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, cu o atmosfera speciala si atractii deosebite. Daca trecerea dintre ani te prinde in acest oras, vei avea parte de numeroase surprize si spectacole inedite.

In Piata Mare din Sibiu se organizeaza si in acest an un spectacol de Revelion in strada. Printre artistii care vor urca pe scena se numara Oldiz Band, Paradigma, Dalma & The Vagabonds sau Jukebox.

La ora 00.00, primarul Sibiului , Klaus Iohannis va tine un discurs, iar la ora 00.05 se va da startul focului de artificii.
 

Revelion 2012 la Palatul Culturii din Iasi
 

Si orasul Iasi a pregatit numeroase surprize, spectacole in aer liber si focuri de artificii pentru noaptea dintre ani. Pe 31 decembrie, de la ora 21.00, esti asteptat in piata din fata Palatului Culturii din Iasi.

Pe scena vor urca invitati speciali , care vor incinge atmosfera festiva. Printre acestia se numara Deep Central, Arsenie, DJ Project, DJ Sava & Andreea, Etno si DJ George Punk.

Spectacolele vor dura pana la ora 02.00. Focul de artificii de la miezul noptii va dura 17 minute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea