De prin lume adunate

#tomb raider #world of warcraft #starcraft #Counter Strike #Assassin's Creed

Cele mai asteptate jocuri ale lui 2012

Iubitorii de jocuri au motive de bucurie in anul 2012. Acum vor fi lansate numeroase jocuri, pentru amatorii din intreaga lume. The Last of Us, Halo 4 si Diablo III sunt printre cele mai asteptate jocuri ale anului. In 2012 vor aparea si Grand Theft Auto V, Transformers: Fall of Cybertron, Metal Gear Rising: Revengeance si Mass Effect 3.



Top 3 jocuri video

The Last of Us a ajuns pe locul intai in topul celor mai asteptate jocuri din 2012. Acum vei face cunostinta cu doi supravietuitori ai unei epidemii letale. Aceasta este cauzata de o ciuperca periculoasa, iar cei infectati se transforma in creaturi foarte violente.

Diablo III vine cu o componenta online imbunatatita, o poveste intriganta si mecanici complet noi de joc. Grand Theft Auto V va fi plasat in Los Santos, o replica virtuala a orasului Los Angeles, si promite sa fie cel mai mare si mai complex joc bazat pe aceasta licenta.



Ce alte jocuri sunt asteptate in 2012

Cel de-al treilea joc din seria BioShock, Infinte, se desfasoara intr-un oras plutitor al anului 1912, Columbia. Jucatorii vor controla un fost agent Pinkerton, cu numele de Booker DeWitt, in incercarea sa de a salva o femeie, pe numele ei Elizabeth, blocata in orasul plutitor care se prabuseste.

Global Offensive este cel de-al patrulea joc din seria CS. Global Offensive va fi disponibil atat pe platformele PC,Mac, PS3 si C360.

World of Warcraft : Mists of Pandaria aduce o imbogatire la nivel de content cu o noua clasa si o noua rasa, dar si instante noi, raiduri si zone.

Mass Effect 3 este influentat de deciziile luate jocurile anterioare, acestea avand repercusiuni asupra intregii galaxii, inclusiv pe Pamant si Marte. Actiunea se desfasoara pornind de la evenimentele din Mass Effect 2 si urmareste sirul misiunilor comandantului Shepard, care trebuie sa salveze galaxia.

Final Fantasy XIII este un joc pentru consola. Actiunea jocului se desfasoara la trei ani dupa evenimentele din prima parte a jocului Final Fantasy XIII. Protagonistul jocului, Lightning, a disparut intr-o lume necunoscuta, iar sora mai mica incearca sa il gaseasca.

Dota 2 este un joc de strategie si urmarea jocului Warcraft III: Reign of Chaos si The Frozen Throne modul Defense of the Ancients. Eroul jocului trebuie sa participe in lupta alaturi de o echipa pe un camp de lupta impotriva altor jucatori, fiecare avand scopul sa distruga turnurile de aparare ale echipei adverse.

In Guild Wars 2 actiunea este plasata in lumea de fantezie Tyria. Jocul urmareste renasterea ghildei Destiny’s Edge, care s-a dedicat luptei cu Dragonii.

Starcraft 2: Heart of Swarm este al doilea titlu din seria de 3 aduse de Starcraft 2. Povestea se reia de la vindecarea partiala a lui Kerrigan, iar Queen of Blades urmareste razbunare pentru faptul ca a fost lasata sa moara.

Counter Strike : Global Offensive aduce moduri noi de joc, precum Arms Race sau Demolition. Assassin's Creed 3 reprezinta incercarea lui Desmond de a salva pamantul de la distrugere

De asemenea, iubitorii de jocuri nu trebuie sa uite de Tomb Raider , care prezinta aventurile tinerei Lara Croft , care devine neinfricata cautatoare de comori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea