De prin lume adunate

# hotel Abraj Kudai #cel mai mare hotel #arabia saudita #destinatii de vacanta #hotel

Cel mai mare hotel din lume: 10.000 de camere luxoase

Abraj Kudai va fi cel mai mare hotel din lume! Acesta este construit in orasul Mecca din Arabia Saudita. Potrivit dailymail.co.uk, hotelul isi va deschide portile in anul 2017.

 

Hotelul va avea nu mai putin de 10.000 de camere si 12 turnuri, a cate 44 de etaje fiecare. Acesta este construit de grupul de designer Dar Al Handasah si va avea o suprafata totala de 4.6 milioane de metri patrati. Hotelul va mai avea 70 de restaurante, multiple heliporturi si va avea cel mai mare acoperis din lume, potrivit rapoartelor publicate pe designmena.com.

Doua dintre turnuri vor avea camere luxoase de 5 stele in timp ce restul turnurilor vor fi prevazute cu camere de 4 stele.

“Cu o suprafata totala de aproximativ 60,000 m² si o contructie de aproximativ 1.4 milioane m², proiectul este un centru rezidential si comercial complex, hotelul va fi avea 12 turnuri, o statie de autobuz, un mall, multiple restaurante, o sala pentru congrese si o parcare”, sustine Dar Al Handasah.

Interiolul, despre care se spune ca va fi unul opulent, va fi amenajat de firma de design London-based Areen Hospitality.

Insa pana cand Abraj Kudai isi va deschide portile, cele mai mari hoteluri din lume raman hotelul Venetian si hotelul Palazzo din Las Vegas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea