De prin lume adunate

#centru termal #Therme Bucuresti #Therme #relaxare #bucuresti

Cel mai mare centru termal de relaxare, din Europa, s-a deschis la Bucuresti

S-a deschis cel mai mare centru termal de relaxare din Europa. Acesta se afla langa Bucuresti si are o capacitate de 4.000 de persoane. Astfel, capitala Romaniei a devenit al doilea cel mai mare oras termal din Europa, dupa Roma.

Complexul Therme se intinde pe o suprafata totala de 30.000 mp si este impartit in trei zone: Galaxy, The Palm si Elysium, biletul de acces diferind ca pret.

In zona Galaxy te poti relaxa in cea mai mare piscina cu valuri din Romania si poti experimenta senzatii tari, deoarece tot aici exista si 16 topogane clasificate pe categorii de varsta. Pretul unui bilet de acces incepe de la 39 de lei si poate ajunge pana la 54 de lei, pentru intreaga zi.

In zona The Palm este o zona de relaxare cu palmieri, piscina interioara si exterioara, jacuzzi si piscine cu aromaterapie. Aici, costul biletelor incepe de la 49 de lei si poate ajunge pana la 64 de lei, pentru intreaga zi.

Zona Elysium este destinata amatorilor de sauna. Tot aici exista insa si o piscina de relaxare. Tariful incepe de la 68 de lei si poate ajunge pana la 83 de lei. Avantajul este insa faptul ca in acest pret este inclus si accesul sin celelalte doua zone.

Toate bazinele sunt alimentate cu apa termala extrasa de la 3100 de metri adincime unde temperatura trece de 80 de grade, potrivit protv.ro. Apa termala este extrasa de la o adancime de 3.100 de metri, acesta fiind cel mai adanc foraj de apa termala realizat dupa 1989, in Romania.

"Aportul de substante, cupru, magneziu, seleniu, zinc, care se afla in compozitia apelor termale sunt atat un beneficiu pentru sanatate, cat si pentru relaxare.", a declarat Natalie Ciulacu, directorul comercial al complexului, potrivit protv.ro.

La Therme poti admira si cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 de plante, printre care 500 de palmieri si specii unicat, anunta reprezentantii centrului pe pagina site-ului.

Programul de acces este:

Luni – Joi: 09:30 - 23:30
Vineri – Duminica: 08:00 - 01:00

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea