De prin lume adunate

#unde iesim #timp liber #ceainarii #ceainarii bucuresti

Ceainarii relaxante pentru zile de primavara insorite

"Un ceai si o prajitura pot face lumea mai buna", spunea Kenneth Grahame, celebrul scriitor scotian. Cu acest motto in minte, poti petrece clipe relaxante si placute, in ceainariile din Bucuresti, departe de zgomot si agitatie.

Bohemia Tea House

Atmosfera boema, relaxarea, muzica ambientala, betisoarele parfumate, ceaiurile bune, rasfatul, bunul gust si evenimentele speciale sunt lucruri pe care le vei gasi la Bohemia Tea House. Proprietarii ceainariei vor ca tu sa gasesti in acest loc mai mult decat o ceainarie, ci mai cu seama un loc in care sa poti descoperi civilizatia, cultura, artele, hobbyuri interesante si un loc in care sa cunosti oameni cu preocupari deosebite.

Esti asteptat la Bohemia Tea House cu ceaiuri aromate, cafea la ibric, ciocolata calda , bauturi racoritoare, dar si alcoolice, gustari, fructe confiate si multe alte bunatati. Daca iti este foame poti alege sandwichuri si bruschete delicioase. In meniu vei gasi si prajituri, pricomigdale , turta dulce , biscuiti, dulceata sau inghetata.

Ceainaria Bohemia Tea House se afla pe strada Poiana Narciselor, la numarul 1.

Ceainaria Land of Tea

La ceainaria Land of Tea vei gasi peste 170 de sortimente de ceai si peste 10 de cafea care imbina arome cu personalitate si gusturi delicate din China, India, Japonia, Africa, America de Sud, Sri Lanka si Nepal. Land of Tea este locul in care ceaiurile savuroase de fructe intalnesc esentele pretioase ale ceaiului verde, alb si negru, dulceata rooibusului si puterea mate-ului.

Land of Tea nu este doar un magazin, este o ceainarie distinsa care ofera clientilor o varietate de produse de calitate, de la ceaiuri si cafea, pana la accesorii aferente acestora. In aceasta ceainarie vei gasi o atmosfera intima si calda si poti savura un ceai gustos sau o cafea aromata, in compania muzicii bune si a celor dragi.

Ceainaria Land of Tea se afla in complexul AFI Palace Cotroceni .

Ceainaria Joie de Vivre

Joie de Vivre este o ceainarie si mini-bistro in care bunul gust domneste. Simturile iti vor fi gadilate de aromele ceaiurilor aduse de peste mari si tari si de specialitatile culinare inspirate din bucatariile lumii. Intelectul iti va fi stimulat cu manifestari artistice.

In ceainaria Joie de Vivre vei gasi un spatiu unde te poti ascunde de zgomotul si agitatia Bucurestiului si unde te poti bucura de o mancare delicioasa si de un ceai excelent.

Ceainaria Joie de Vivre se afla pe strada N.Paulescu, la numarul 61.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea