De prin lume adunate

#trotineta #trotineta electrica

Cea mai buna trotineta electrica de 350 W

Exista un motiv bun pentru care trotinetele electrice au o astfel de crestere a popularitatii. Sunt foarte distractive, ecologice si, pe termen lung, ar putea sa va ajute sa economisiti foarte multi bani de transport. Sunt o alternativa excelenta la o masina sau chiar bicicleta, mai ales ca majoritatea pot fi chiar pliate si depozitate cu usurinta.

Cu viteze de peste 25 de km/ora si o autonomie macar la fel, trotinetele electrice ar putea fi ori o jucarie foarte interesanta ori o alternativa de transport ideala. Daca sunteti in cautarea unei trotinete pentru a face naveta, atunci portabilitatea lor va fi foarte importanta. Unele trotinete pot fi pliate si depozitate cu usurinta.

Greutatea si dimensiunea trotinetei vor juca, de asmenea, un factor important atunci cand va ganditi la portabilitate. Veti dori sa fie cat mai usoara daca o veti folosi pentru transportul zilnic, undeva la 12-18 kg ar trebui sa fie greutatea ideala, pentru ca de multe ori va trebui sa carati trotineta in metrou, pe scari, la serviciu, acasa.

Alte lucruri de care trebuie sa tineti cont la o trotineta electrica este autonomia in kilometri, pentru ca este important sa va ajunga autonomia atunci cand plecati din punctul A pana in punctul B.

Trotineta electrica pliabila RYDE 350 - 350W/36V/10.4Ah, autonomie 35km/h

Din punctul nostru de vedere, acest model de la RYDE este cea mai buna alegere pentru o trotineta electrica de 350W. Este o trotineta realizata din materiale de cea mai buna calitate si cu un raport perfect intre motor, baterie si controller - 350W / 36V / 10.4Ah. Cei 350W (maxim 400W) va ajuta sa atingeti o viteza maxima de 35 km/h, iar capacitatea acumulatorului care se incarca complet in 4-5 ore si va ofera o autonomie de pana la 35 km. Greutatea proprie a trotinetei RYDE 350 este de 16.5 kg si suporta persoane ce au o greutate maxima de 150 kg.

Motorul trotinetei RYDE 350 este tip HUB Brushless pentru a va garanta astfel eficienta maxima si un ciclu de viata mai lung, trotineta fiind de asemenea si certificata ISO9001. Trotineta este echipata cu display inteligent ce permite reglarea vitezei si reglarea electronica a sistemelor de franare.

Un alt mare avantaj al acestei trotinete, este faptul ca rotile de 10” dispun de cauciucuri pneumatice umflate cu aer si sunt produse de brandul foarte cunoscut CST Maxxis. Franarea acestei trotinete se face cu ajutorul discurilor de frana prezente atat pe fata cat si pe spate.

In acest moment, pretul acestei trotinete este de 2999.99 lei, pret ce include si un set complet de protectii.

E-TWOW Master Plus

Este o alta trotineta electrica destul de cautata in Romania. Aceasta are un motor mai mare de 450W, insa am inclus-o in acest articol pentru ca este foarte cautata si este intr-o gama de pret asemanatoare. Viteza maxima a acestei trotinete este de doar 25 km/h iar autonomia maxima ajunge in conditiile ideale pana la aproximativ 40 de km. Franele acestui model nu sunt pe disc, insa dispune de franare regenerativa pe roata din fata, iar pe spate este frana clasica de urgenta, actionata cu piciorul.

Trotineta dispune de suspensie, insa din pacate cauciucurile nu sunt pe aer, sunt cauciucuri pline, acest lucru afectand confortul.

Trotineta este capabila sa urce rampe cu o inclinare de maxim 20 de grade. De asemenea, pentru a fi incarcata complet, are nevoie de aproximativ doua ore. Greutatea totala a trotinetei este de numai 11 kg, iar sarcina maxima pe care o poate transporta este de 125 de kilograme.

Trotineta electrica Evolio X-Ride, 350 W

Evolio X-Ride este un alt model de trotineta electrica ce seamana destul de mult cu primul model prezentat, RYDE 350. Totusi, chiar daca aspectul si pretul sunt asemanatoare, specificatiile nu mai sunt la fel.

X-Ride este o trotineta electrica cu un motor de 350W ce atinge o viteza maxima de 25 km/h si dispune de o autonomie destul de mica, de pana la 15 km. Tensiunea de alimentare venita de la controller este de 48V ceea ce ii asigura un cuplu suficient pentru o plecare rapida.

Sistemul de franare al acestei trotinete este unul performant, folosindu-se frane pe disc actionate de pe ghidon, atat pe roata fata cat si pe cea din spate. Greutatea acestei trotinete este de 14 kg, iar sarcina maxima pe care o poate transporta este de 130 de kilograme. La momentul acestui articol, pretul trotinetei este de 2999.99 lei.

Trotineta electrica FitGo FS66 Speed Maxcom

FitGo F566 este o alta trotineta electrica ce are acelasi pret de 2999.99 lei si care vine cu un motor de 350W, atinge o viteza maxima de 30 km/ si are o autonomie de aproximativ 35-40 de kilometri.

Aceasta trotineta are roti de 8” si pe roata fata cauciucul este solid, iar pe spate este umflat cu aer. Greutatea totala a acestei trotinete este de 12.4 kg iar sarcina maxima suportata este de 120 de kilograme.

Din pacate sistemul de franare este unul clasic, astfel pe roata fata frata este electrica iar pe roata spate este frana mecanica. Durata de incarcare a acumulatorului este de 4-5 ore, iar unghiul maxim de inclinare pe care poate urca aceasta trotineta este de 15 grade.

Un aspect interesant al acestui model este faptul ca vine cu o aplicatie dedicata pentru smartphone, in care puteti face o serie de setari si puteti obtine multe statistici interesante despre calatoriile cu trotineta electrica.

Trotineta electrica Xiaomi Mijia M365

Si aceasta trotineta de la Xiaomi are un motor diferit de ce discutam in acest articol si de aici si pretul mai mic, de 2100 lei, insa sunt multi oameni care o cauta, asadar am decis sa o adaugam in acest articol. Xiaomi Mijia are o viteza maxima de numai 25 km/h si o autonomie de maxim 30 de km.

Cadrul din aluminiu o face sa cantareasca 12.5 kg si sa suporte o greutate maxima de 100 de kilograme. Pentru a se opri in siguranta, trotineta dispune de frana pe disc pe roata spate si frana cu eABS pe roata fata.

Din pacate, nu este o trotineta foate confortabila, mai ales pe drumurile proaste din Romania, deoarece nu dispune de suspensie, iar cauciucurile nu sunt umflate cu aer, sunt pline, astfel nu vor mai amortiza atat de bine denivelarile si gropile.

Inclinatia maxima pe care poate merge aceasta trotineta electrica este de maxim 14 grade. Un aspect interensant este faptul ca puteti conecta smartphone-ul prin Bluetooth si sa-l montati pe ghidon, astfel incat veti vedea in timp real viteza, bateria si alte specificatii.

Ajunsi la final, ne-ar placea foarte mult sa stim daca v-ati gandit vreodata sa lasati transportul clasic prin oras, indiferent ca vorbim de masina, metrou sau STB si sa incepeti sa utilizati o trotineta electrica sau un scuter electric. Daca nu v-ati gandit pana acum, credeti ca pe viitor ati lua in calcul si o astfel de varianta?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea