De prin lume adunate

#hobby #weekend #filme #televizor

Ce vedem in weekend la televizor (18-20 ianuarie 2013)

Filme artistice, emisiuni culinare, dar si seriale de succes te asteapta in acest weekend pe micile ecrane. Mai multe detalii legate de oferta pe care televiziunile ti-au pregatit-o pentru acest final de saptamana te asteapta in cele ce urmeaza.

Vineri seara, Antena 1 difuzeaza de la ora 20:30 filmul de aventuri "Cursa spre Witch Mountain", o productie americana din anul 2009. De la aceeasi ora, PRO TV iti propune o intalnire cu Omul-Paianjen. Din distributia celei de-a treia parti a seriei ii putem aminti pe Tobey Maguire, Kirsten Dunst si James Franco.

HBO transmite de la ora 20.00 "Saga Amurg: Zori de zi - partea I", unul dintre filmele indragitei serii cu vampiri "Twilight". Vedetele acestui lungmetraj sunt Robert Pattinson si Kristen Stewart, actori care formau, pana de curand,ok un cuplu atat in film, cat si in viata de zi cu zi.

De la ora 22.10 poti comuta pe TVR 1, unde poti urmari comedia romantica "Barney si lumea lui" (2010). Din distributia acestui film ii amintim pe Dustin Hoffman si Paul Giamatti.


Russell Crowe imbraca hainele lui Robin Hood

O oferta bogata intalnim si sambata. HBO difuzeaza de la ora 14:30 animatia "Kung Fu Panda 2". Tot pe acelasi post vei avea parte de la ora 17:25 de cea mai noua ecranizare a aventurilor celebrului haiduc britanic Robin Hood. Lumgmetrajul, intitulat simplu "Robin Hood", il are in rolul titular pe Russell Crowe.

Kanal D propune telespectatorilor o intalnire cu Dem Radulescu, Tamara Buciuceanu, Horatiu Malaele si Tora Vasilescu in filmul "Primavara bobocilor" (1985), incepand cu ora 16:45.

Noile aventuri ale influentei familii Ewing pot fi urmarite de la ora 20:30 pe Antena 1, postul din Baneasa urmand sa difuze doua episoade din "Dallas". Tot la Antena 1, ai parte de la ora 22:30 de show-ul culinar "Top Chef".

De la ora 20:30, Pro TV si Prima TV iti propun doua productii explozive: "Specialistul" (cu Sylvester Stallone), respectiv "John Q" (cu Denzel Washington).


Ploaie de vedete in "Ultimul Radio Show"

Duminica, TVR 2 difuzeaza incepand cu ora 20:10 comedia muzicala "Ultimul Radio Show", cu staruri ca Meryl Streep si Tommy Lee Jones. De la 20:30, pe Pro TV ai parte de multa adrenalina in "Speed - Cursa infernala", in care ii vei revedea pe Sandra Bullock si Keanu Reeves.

Demi Moore renunta la podoaba capilara si se inroleaza in armata. Mai multe detalii poti afla in "G.I. Jane", film difuzat de Antena 1, incepand cu ora 22:30.

Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea