De prin lume adunate

#filme week-end #hobby #filme #filme televizor

Ce vedem in weekend pe micile ecrane (1-3 februarie 2013)

Esti in pana de idei si nu stii ce sa faci in acest weekend? Te invitam sa te asezi confortabil pe canapea, sa savurezi un ceai sau o cafea si sa te relaxezi urmarind cateva dintre filmele si emisiunile propuse de televiziunile romanesti.


Regal de comedie la Antena 1

La Antena 1, seara de vineri este dedicata comediei. Astfel, de la 20.30 este difuzat "George, traznitul junglei" (1997), o reinterpretare in registru comic a "Cartii junglei". In rolul titular il intalnim pe Brendan Fraser.

"Stai ca trage mama" va striga Sylvester Stallone in comedia de actiune cu acelasi nume, programata de la ora 22.15. Cei care rezista pana la ora 0.00 vor fi recompensati cu "Recrutii", o productie americana din 1981 in care il vor reintalni pe Bill Murray.

Pro TV iti propune de la 20.30 "Push" (2009), un S.F. cu Chris Evans si Dakota Fanning in rolurile principale. In schimb, pe TVR 2 ai parte de la ora 20.00 de drama franceza "Te iubesc mult" (2008), in care apare Kristin Scott Thomas.

Julia Roberts, Cameron Diaz si Rupert Everett pot fi vazuti sambata, de la ora 13.05, pe Pro TV, in excelenta comedie romantica "Iubitul meu se insoara" (1997). De la ora 21.10, TVR 1 a programat "In numele tatalui" (1993), film premiat cu Ursul de Aur la editia din 1994 a Festivalului de Film de la Berlin.


"Top Chef" a ajuns la ultima editie

Tot sambata ai parte de doua emisiuni interesante. La Kanald D, incepand cu ora 21.00, poti urmari o noua editie "Crezi ca esti normal", emisiune concurs gazduita de Escu si Tili Niculae. De la ora 20.30, Antena 1 difuzeaza finala show-ului culinar "Top Chef".

Ti-e dor de Mel Gibson? Il poti vedea la Pro TV, de la ora 20.30, in cea de-a patra parte a comediei de actiune "Arma mortala".

Seara de duminica o poti petrece la Antena 1, urmarind de la ora 19.45 "FamiliaDA", emisiunea concurs prezentata de Cosmin Selesi. Poti incheia weekend-ul cu zambetul pe buze vizionand "Un socru de cosmar" (2000), pelicula difuzata de Pro TV la ora 22.15. In rolurile principale au fost distribuiti Ben Stiller si Robert De Niro.

Sursa foto: ypulse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea