De prin lume adunate

#targuri #targuri nunti #targuri februarie

Ce targuri de nunti se organizeaza in luna februarie

Esti gata sa te casatoresti si nu ti-ai gasit inca rochie de mireasa, restaurant sau DJ? Poti stabili detaliile legate de organizarea unei astfel de eveniment dupa ce, in prealabil, ai studiat ofertele prezentate la targurile de nunti din luna februarie.


Targuri de nunti in tara

In perioada 15-17 februarie 2013, la Brasov Business Park (str. Ionescu Crum, nr. 1), isi deschide portile targul Brasov Wedding Days. La eveniment participa desigeri, magazine de rochii de mireasa si costume pentru miri, saloane de infrumusetare, formatii de muzica pentru nunta, fotografi, dar si firme care ofera mirilor posibilitatea de a inchiria limuzine si masini de epoca. Pretul unui bilet de intrare este de 7,5 lei.

In acelasi interval, la Satu Mare are loc cea de-a cincea editie a targului de nunti Art Marriage, eveniment ce va avea loc in incinta fostului cinematograf Luceafarul. Cel mai asteptat moment al targului va fi parada rochiilor de mireasa, programata in data de 17 februarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Cei care ajung la Cluj-Napoca pot studia ofertele expuse in cadrul Pollus Wedding Days, ce se va desfasura in perioada 15-17 februarie, in incinta Polus Center Cluj.

Intre 1 si 3 februarie, oradenii au parte de targul de nunti Wedding Expo & Bridal Show 2013. Gazduit de Complexul Dana (Bd. Independentei, nr 14 A), targul prezinta vizitatorilor ultimele tendinte in rochii de mireasa, costume pentru miri si accesorii de seara. Printre expozanti, se vor gasi firme de catering, restaurante, agentii de turism si firme specializate in serviciul foto-video.


Targuri de nunti in Bucuresti

De pe harta oraselor unde se organizeaza targuri de nunti nu avea cum sa lipseasca tocmai Capitala. In Bucuresti, se vor organiza in cursul lunii februarie doua evenimente de profil. Primul, intitulat Expo Ideal Mariaj 2013, are loc la Palatul Parlamentului in perioada 15-17 februarie. Pretului unui bilet de intrare este de 20 de lei. Programul de vizitare este intre orele 12.00 si 19.00 (vineri-sambata, 15/16 februarie, intre 10.00 si 19.00), respectiv duminica, 17 februarie (intre 10.00 si 17.00).

Oferta de targuri de nunti este completata cu Targul Ghidul Miresei, gazduit de Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo. Evenimentul va avea loc in perioada 22-24 februarie, iar pretul unui bilet este de 17,5 lei.

Sursa foto: timisoreni.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea