De prin lume adunate

#publicitate #Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 #noaptea devoratorilor de publicitate

Ce surpriza uimitoare au pregatit organizatorii show-ului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate"

Surpriza de proportii pentru devoratori! Insusi creatorul conceptului celei mai lungi nopti dedicate reclamelor de calitate, Jean-Marie Boursicot, participa la cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate.

Jean-Marie Boursicot li se alatura devoratorilor in seara de 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, pentru a-si aduce aportul important la atmosfera incendiara, buna dispozitie, creativitatea si pasiunea pentru publicitate, ingredientele principale ale evenimentului organizat anual in peste 40 de tari.

Cei care vor sa dea mana personal cu Jean-Marie Boursicot mai au foarte putin timp la dispozitie pentru a-si rezerva un loc la Sala Polivalenta. Participantii au toate motivele din lume sa astepte cu sufletul la gura noaptea de 7 noiembrie, cu 7 ore de program interactiv.

Proiectiile publicitare despre “Curatenie generala” din viata proprie si din societate nu sunt singura atractie a serii. DJ Cosmin Cojocaru, Producator Radio Zu, deschide Noaptea din acest an cu un show incendiar. Charismaticii Razvan Popescu si Flick, vedetele Radio ZU, intretin atmosfera in calitate de MC, iar What's Up este pregatit sa sustina un concert in stilul sau inconfundabil.

Biletele sunt disponibile la oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, magazinele Germanos, precum si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica. Acestea pot fi achizitionate si online pe bilete.ro si myticket.ro

Mai interactiva si interesanta ca niciodata, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 se intampla o singura data – pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea