De prin lume adunate

# vlogger #interviuri #americani #romania

Ce stiu americanii despre Romania? Un vlogger din tara noastra a mers peste ocean sa afle: „E in Roma?”

Edi Brandabura, un vlogger roman urmarit pe YouTube de peste 100.000 de persoane, a mers in vacanta in SUA, iar odata ajuns peste ocean, tanarului i-a venit o idee.

 

Vloggerul a realizat un material video pe care l-a postat apoi pe internet, clip in care ii intreba pe americani ce stiu despre Romania. Nu mica i-a fost mirarea romanului cand unele persoane intervievate stiau mai multe despre tara noastra decat se astepta el sau cand alte persoane nu stiau nici macar ca Romania este o tara!

„Am fost vara trecuta. A fost foarte dragut, am fost peste tot. Lacul Como, Roma... Nu prea stiu”, a spus o tanara cand a fost intrebata daca a auzit vreodata de Romania. Edi Brandabura s-a vazut insa nevoit sa o opreasca si sa ii spuna ca Lacul Como si Roma sunt in Italia, nu in Romania!

„Romania? Asta nu e locul din care vine Dracula? Ala e Transilvania! Romania e cu Dracula, nu? Transilvania e in Romania, nu? Stiu despre marele bautor de sange”, a spus un alt american care auzise de Romania.

A existat si o femeie din Oklahoma care stia de Nadia Comaneci, dar si o alta care a afirmat ca familia ei este din Germania si ca are prieteni la Bucuresti. Aceasta din urma auzise inclusive de litoralul romanesc de la Marea Neagra.

In schimb, un alt american a spus ca stie ca Romania este in Roma…

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea