De prin lume adunate

#narghilea #cinema #patinoar bucuresti #ceainarii

Ce poti face la inceput de an in Bucuresti

Pentru ca in mod sigur te bucuri de cateva zile libere la inceputul acestui an, profita si bucura-te de activitatile pe care Bucuresti-ul ti le pune la dispozitie in aceasta perioada. Descopera cele mai interesante activitati de inceput de an in capitala.



Patinoar


Indiferent ca optezi pentru un patinoar indoor sau pentru unul exterior, ai la dispozitie cel putin 7 astfel de locatii in Bucuresti. Cel putin doua mall-uri din oras si multe alte parcuri ofera bucurestenilor spatiul si accesoriile necesare pentru o astfel de activitate.

Cele mai populare patinoare sunt cel din Cismigiu, parcul Floreasca, bulevardul Mircea Eliade, Drumul Taberei, parcul Mihail Sebastian etc.


Cinema


Vrei sa iesi cu prietenii la cinema? Ai de ales intre filme mult asteptate precum Happy Feet 2 - 3D, Seeking Justice, Machine Gun Preacher , Jack and Jill, The Darkest Hour, The Muppets sau We Bought a Zoo. Asadar, indiferent de gusturile in materie de cinematografie, ai nenumarate optiuni de care te vei bucura cu siguranta.


Ceainarie


Ceainariile din Bucuresti te asteapta in sezonul rece cu portile deschise. Aici te poti bucura de ceaiuri extrem de aromate, de biscuiti si prajiturele preparate in casa, dar si de o atmosfera de poveste. Printre cele mai populare ceainarii se numara: Green Tea , Aromaroma, Ramayana cafe , Serendipity Cafe, Tea House. Lista intreaga a ceainariilor o gasesti aici.


Narghilea


Indiferent ca esti sau nu fumator, vei fi incantat de experienta savurarii unei narghilele. Aduna-ti prietenii si invita-i intr-un local deosebit pentru o experienta de neuitat. Aici poti savura arome de fructe (cirese, mere, pepene galben etc) sau tutun, cola si multe altele. In mod sigur vei gasi o aroma potrivita pentru fiecare gust. Descopera aici lista completa a localurilor cu narghilea din Bucuresti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea