De prin lume adunate

#bucuresti #expozitii #1 mai #1 mai 2013 #evenimente 1 mai

Ce poti face in Bucuresti de 1 mai: 5 evenimente interesante la care poti participa

In minivacanta de 1 mai poti alege sa petreci timpul la iarba verde, sa mergi la mare sau la munte sau sa pleci intr-o excursie in afara tarii. Daca optezi totusi sa ramai in Bucuresti, ofertele de petrecere a timpului liber sunt variate. Expozitiile, concertele si workshopurile sunt doar cateva dintre evenimentele la care poti sa participi de 1 mai, in Capitala.


1. Puterea societatii civile in timpul Holocaustului: Povestea bulgara

Pasionatii de istorie pot alege sa mearga de 1 mai, la Muzeul National de istorie a Romaniei, pentru a urmari expozitia, realizata cu prilejul aniversarii a 70 de ani de la salvarea evreilor din Bulgaria. Expozitia prezinta intr-un mod inedit evenimentele istorice din perioada 1940-1944.


2. (ex)pozitia copilului

Un alt mod de a te relaxa de 1 mai este la "(ex)pozitia copilului", care se desfasoara in Carol 53. Este o expozitie de pictura care prezinta importanta legaturii materne, viata la sat si la oras, precum si cadre interpretate din filmul "Pozitia copilului".


3. Floral Expo - Siluete si parfumuri inedite

In incinta Sun Plaza are loc cea de-a treia editie Floral Expo, unde vei putea admira mobilier de gradina, gazon ornamental, accesorii pentru gradina, precum si o gama larga de flori in ghiveci. In plus, daca alegi sa mergi le expozitie, vei afla cum se fac buchetele de nunta sau de botez pe care le vei putea comanda si vor fi livrate la tine acasa.


4. Wowkids

Parintii si copiii sunt asteptati, pe 1 mai, la seria de workshopuri Wowkids care vor ajuta la consolidarea relatiei parinte-copil. Seria Wowkids este o versiune imbunatatita a programului "Dialoguri cu mentori" si include 12 workshopuri din domenii variate, sustinute de mentori specializati.

Wowkids reprezinta o oportunitate pentru ca parintii si copiii sa petreaca ceasuri bune impreuna, in timp ce invata si se joaca. Taxa de inscriere este de 60 RON/ sedinta (parinte+copil) si worksopurile au loc la Scoala Generala nr. 155.


5. Lansare album Rezident Ex

Pe 1 mai, la ora 22.00, in True Club, trupa Rezident Ex isi lanseaza albumul Alpha. Unele dintre piesele de pe albumul Alpha sunt deja hituri ale rock-ului romanesc, altele, prime auditii, care promit sa devina mari hituri. Accesul se face in baza achizitionarii albumului Alpha (la intrarea in locatie), care costa 40 lei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea