De prin lume adunate

#paste #unde iesim #activitati Paste #evenimente paste

Ce facem in minivacanta de Paste: 4 evenimente din tara la care poti sa participi!

Nu ai nici cea mai mica dorinta de a te imbulzi in multime pe la vreo manastire din tara, nu ti-ai facut niciun plan de vacanta, iar prietenii tai ridica din umeri nedumeriti cand ii intrebi: "Ce facem de Paste?". Pentru a nu-ti irosi minivacanta pascala, iata cateva recomandari utile:

Un concert de rock

Sigur, este vorba de coveruri interpretate de Benetone Band vineri seara, in The Bankers din Bucuresti, pe Selari. Intrarea este libera, concertul incepe la ora 23, timp suficient sa-i vezi pe altii deja la cateva sute de kilometri departare de Capitala. Deci, let's rock! Dar nu inainte de a da un telefon pentru a face rezervare.

Blind date cu un film

Este simplu ca mersul pe bicicleta. Iti dai intalnire cu o pelicula, vineri la ora 20, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman din Bucuresti si astepti sa vezi cum va fi. Aceasta pentru ca filmul va rula in avanpremiera. Pregateste 10 lei sau 7 lei daca esti student sau pensionar inainte de a da buzna la intalnirea de pe strada Monetariei, nr.3.

Pastele vesel

Anul acesta, Pastele ortodox, catolic, greco-catolic si Pastele vesel pica in aceeasi seara de 19 aprilie. Pica si mai bine daca bagi un pic nasul sa adulmeci izul de umor dat de genul stand-up in Culise Teatru Pub (fostul club Prometheus) din Piata Natiunilor Unite, nr.3-5.

Ai doua show-uri de la 21:30 si 00:30 la care iti poti face aparitia pentru a rade cu lacrimi la poantele lui Cristi Dumitru si Cristi Priza. Ai grija, organizatorii iti spun verde in fata: "Tot ce spui in sala de spectacol poate fi folosit impotriva ta!".

Rock a la Cluj

Ce o sa primesti in meniul festiv de Paste daca te prinde sarbatoarea pe la Cluj Napoca ramane un mister, insa cu siguranta vei primi, de cei 30 de lei platiti "in avans" de la ora 20:00, cum bine precizeaza organizatorii show-ului de la Flying Circus Pub, o portie sanatoasa de muzica.

Ai parte de un concert Robin and the Backstabbers pigmentat cu aparitia lui Mick Harvey (cofondator Nick Cave and The Bad Seeds) in spectacol.

Sursa foto: a-visa-pe-bucatele.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea