De prin lume adunate

#vama veche #evenimente #concerte #distractie #1 mai # 1 mai vama veche

Ce facem de 1 Mai in Vama Veche

1 Mai, Ziua Muncii, se sarbatoreste in mod traditional prin distractie. Vama Veche este locul in care iti vei incarca bateriile, vei cunoaste persoane si te vei distra pana in zori, la concertele si petrecerile de aici.

Daca anul acesta ajungi in Vama Veche de 1 Mai iata la ce concerte poti merge:

GoblinFest in Vama Veche

Cei care au visat in Vama, s-au trezit in aerul sarat de mare, au gasit dimineata nisip in buzunare, toti cei care si-au pierdut noptile pe plaja, sunt chemati sa gaseasca altele noi si sa le faca si mai albe in Goblin Vama Veche in weekend-ul de 1 Mai. Goblinfest a pregatit 4 zile de funFest, deathFest, boozeFest si musicFest.

Festivalul incepe vineri cu consum de muzica din Epoca de Aur servita in ritmuri de punk rock de Niste Baieti si Suie Paparude. Sambata o sa fie un haos infernal de la primul "Hello ..says the Devil" adus de tropaiturile de bass a celor de la Les Elephant Bizzares. Spre dimineata vine ROA cu vibratii urban-electronice care scot rasaritul din mare.

Duminica, la rasarit, concerteaza Silent Strike, iar distractia continua spre seara cu vibe-uri fulgeratoare de reggae aduse de prietenii cu traditie in casa Goblin: Blazing Vibez. Luni concerteaza Zeppelin, Discoballs si Bass Turbat.

Concert Tapinarii si Fara Zahar in Vama Veche

Tapinarii si Fara Zahar va invita sa petreceti in Vama Veche "1 Mai" ziua tinerilor liberi, intelectuali si pusi pe distractie. Concertul are loc sambata, 28 aprilie, de la ora 22:00, in La Barba Neagra. Intrarea costa 15 lei.

Concert Luna Amara in Vama Veche

Sezonul estival din Vama Veche incepe cu concerte tari. Astfel pe 28 aprilie, Papa la Soni te invita la o seara in compania celor de la Luna Amara.

Concert Suie Paparude la Vama Veche

La deschiderea sezonului in Vama Veche cei de la Suie Paparude vor face spectacol in clubul Goblin.

Concerte la Papa la Soni

Sophisticated Lemons si Kumm concerteaza in weekendul de 1 Mai la Soni, in Vama Veche, duminica, 29 aprilie si luni, 30 aprilie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea