De prin lume adunate

#expozitii #unde iesim #weekend #vernisaje

Ce expozitii poti vizita in acest weekend in Capitala

Daca nu ti-ai facut niciun plan pentru acest sfarsit de saptamana, poti vizita cateva expozitii inedite din Capitala. Astfel poti vizita expozitia "Razboiul impotriva taranimii" la muzeul Taranului Roman, sau te poti delecta cu o cafea in timp ce admiri vernisajul gazduit de cafeneaua "Legere Live".


Muzeul Taranului Roman

"Razboiul impotriva taranimii. Anii colectivizarii (1949-1962)"

Vino pe Soseaua Kiseleff nr.3 sa vezi istoria dramatica a taranului roman in anii colectivizarii. Expozitia iti arata sensul adanc si atroce al experimentului social comunist, care a afectat mediile sociale, politice si economice ale vremii. Poate fi vizitata de marti pana duminica intre orele 10.00 si 18.00. Pretul unui bilet este de 6 lei pentru adulti, 1,5 lei pentru elevii si studentii si 3 lei pentru pensionari.


Muzeul Antipa

"The Human Body"

"The Human Body" este o expozitie in premiera in Romania si include peste 200 de exponate, toate corpuri umane reale, care, prin disectiile la nivelul tesuturilor si organelor ofera o perspectiva unica asupra a ceea ce se afla sub piele. Asadar, daca nu ai reusit inca sa ajungi la expozitie, mai ai timp pana pe data de 30 iunie. Pretul biletelor variaza intre 32 de lei si 60 de lei.


Sun Plaza

"Lumi plutitoare"

Daca vrei sa imbini shoppingul cu arta contemporana, poti face o vizita la mall-ul Sun Plaza din Calea Vacaresti nr. 391. Aici te asteapta expozitia de arta contemporana intitulata "Lumi plutitoare". Este de fapt o expozitie cu 5 lucrari inedite, Floating Forest, End Game, Quadriga II, Sleeping Giants si Alto-Cumulus, instalatii gonflabile supradimensionate de diferite forme, ce par a fi insufletite gratie unor ventilatoare industriale si mecanisme simple cu supape.


Cafeneaua "Legere Live"

"Feminin"

Sambata, 13 aprilie, ora 18.00, cafeneaua "Legere Live" din Piata Rosetti nr. 5 gazduieste vernisajul expozitiei de arta plastica "Feminin", realizat de grupul 4ART. La sfarsit te poti delecta cu spectacolul "...despre femei", adaptare dupa "All about women" de Miro Gavran, o piesa ce face o analiza moderna a universului feminin in societatea contemporana. Intrarea este libera.


Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea