De prin lume adunate

#cadou valentine's day #valentine's day # cadouri valentine's day #cadouri #ziua indragostitilor #cadour ziua indragostitilor

Ce cadouri oferim de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor se apropie si inca nu i-ai gasit persoanei iubite cadoul potrivit? Poti apela la traditionala cutie de bomboane, nelipsitul buchet de flori sau invitatia la o cina romantica. Exista insa si alte cadouri mai speciale pe care le poti lua in calcul.


Cadouri muzicale de Ziua Indragostitilor

O idee inedita ar fi sa-i cumperi partenerei tale de Ziua Indragostitilor un iPod in care vei avea grija sa incluzi majoritatea melodiilor care au avut un rol important in relatia voastra. Tot din zona muzicala vine si urmatorul cadou: un bilet la unul dintre cele mai mari concerte ale anului. De pe lista cu evenimente programate pentru 2013 in Romania poti alege Depeche Mode, Richard Clayderman, Patricia Kaas, Andreea Bocelli, Vaya con Dios sau Roger Waters.



Un alt cadou pe care poti sa-l oferi cu prilejul Zilei Indragostitilor este un lantisor cu pandativ in forma de inima.

Vrei sa-i transmiti celui de langa tine un mesaj de suflet? O poti face trimitandu-i prin curier fie o felicitare confectionata de tine, fie o scrisoare in care ii reamintesti cat de mult s-a schimbat viata ta de cand l-ai cunoscut. Tot prin curier, poti sa-i trimiti un cadou un pui de caine sau de pisica.

O alta sugestie de cadou este un album foto cu cele mai amuzante fotografii in care apareti impreuna.


Cadouri de lux de Ziua Indragostitilor

De Ziua Indragostitilor poti oferi cadouri pe care jumatatea ta si le-a dorit dintotdeauna, dar pe care nu si le-a cumparat din cauza pretului ridicat. Astfel, poti sa-i achizitionezi un ceas de lux, un colier cu bijuterii Swarovski, un parfum sau o pereche de pantofi. Esti dispus sa mergi mai departe de atat? Fa-i cadou o excursie de doua persoane la Paris, Roma sau intr-o alta destinatie romantica.



Poti miza insa si pe cadouri mai practice. De exemplu, ai putea achizitiona un televizor cu plasma la care veti urmari in conditii excelente serialele voastre favorite. O alta sugestie de cadou este un aparat foto performant, cu ajutorul caruia veti surprinde cele mai frumoase instantanee din concediile voastre.

Sursa foto: formspring.me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea