De prin lume adunate

#lady gaga #u2 #albume #born this way

Ce albume noi ascultam in 2013

Anul 2013 se anunta inca de pe-acum unul bogat in lansari discografice. Dintre sutele de albume programate sa apara in urmatoarele luni, le-am selectat pe cele ale unor artisti relevanti precum Eminem, Lady Gaga si Mariah Carey.

Beyonce isi pregateste revenirea in 2013. Primul pas va fi aparitia din finala mediatizatei competitii sportive Super Bowl din luna februarie, care ar putea fi anticipata de aparitia unui single. Va urma si un album, despre care inca nu se stie absolut nimic.

U2 se pregateste sa lanseze urmasul lui "No Line On The Horizon"

De la lansarea ultimului album U2, "No Line On The Horizon", au trecut deja aproape patru ani, iar irlandezii se pregatesc deja sa ofere publicului un nou material, care, potrivit declaratiilor lui Gavin Friday, un apropiat al trupei, va suna "foarte, foarte diferit".

Albumul are titlul provizoriu "10 Reasons to Exist", insa exista si alte cinci variante care vor fi luate in considerare, dupa cum marturiseste chiar Bono, liderul si solistul trupei.

Nici rapperul Eminem nu se lasa mai prejos si va lansa in acest an primul material discrografic dupa o pauza de aproape trei ani. Pe acest disc vom putea asculta colaborari cu Dr. Dre si 50 Cent, doua nume respectate in lumea hip-hop-ului.

Lady Gaga promite un album mai bun decat "Born This Way"

In conditiile in care "Born This Way" nu a avut o parte de o primire foarte buna din partea criticilor, Lady Gaga intentioneaza sa-si ia revansa cu "ARTPOP", un album a carui data oficiala de lansare inca nu a fost stabilita. Pentru cel de-al treilea sau disc de studio, Gaga pregateste o lansare multimedia. Materialul va avea parte de o aplicatie pentru telefoane mobile, iar fiecare piesa de pe disc va beneficia de clipuri de promovare.

Dupa ce in 2012 a putut fi vazuta pe micile ecrane din SUA in calitate de membru al juriului show-ului de talente "American Idol", Mariah Carey revine in 2013 cu cel de-al 12-lea album din cariera sa de peste doua decenii. Materialul, de pe care diva americana a lansat un prim single ("Triumphant"), ar urma sa apara in prima jumatate a lui 2013.

Lista celor mai asteptate discuri ale anului 2013 este completata de noul album semnat de Depeche Mode, britanicii care vor concerta pe 15 mai si la Bucuresti. Discul, care deocamdata nu are un titlu, urmeaza sa apara in luna martie si va avea un sound apropiat de materialele Depeche Mode din anii '90 ("Violator", "Songs of Faith and Devotion").

Sursa foto: rollingout.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea