De prin lume adunate

#strand #piscine # piscina bucuresti #bazine de inot

Cat te costa o zi la piscina in Bucuresti

In Bucuresti sunt deschise numeroase centre care dispun si de piscine, unde te poti racori in aceasta vara. Atmosfera este relaxanta, de vacanta. La piscina vei gasi si mancare si bautura, muzica asigurata de DJ si acces gratuit la sauna sau jacuzzi.
 

Miramar Club


Miramar Club este dotat cu un bazin semiolimpic acoperit. Un abonament la aceasta piscina cu 20 de sedinte este de 250 de lei, intre orele 7.00 - 13.00. Pentru un abonament la orele de varf vei plati 350 de lei.

Programul bazinului este de luni pana sambata intre orele 8.00 - 21.00, iar duminica intre 8.00 - 20.00. Clubul Miramar este situat pe bulevardul Chisinau, la numarul 6 - 8.
 

IDM Club

IDM Club dispune de doua bazine de inot , piscine si jacuzzi. Piscina este dotata cu 10 aparate profesionale de inot contra curentului. La bazin se poate intra numai pe baza cardului de membru, care costa 360 de lei pentru sase luni.

La piscina, tariful este 12 lei pe ora, iar programul este zilnic, intre orele 9.00 – 1.00. Clubul se afla pe Splaiul Independentei nr. 39 B.

 

Bamboo Sporting Club


Bamboo Sporting Club este un club deschis de luni pana duminica, intre orele 9.00 - 19.00. Pretul unui bilet este de 20 lei de luni pana vineri, iar in zilele de sambata si duminica de 50 lei. Preturile includ sezlongul si accesul la jacuzzi.

La Bamboo Sporting Club vei gasi si cocktailuri, mancaruri gustoase si muzica ambientala, pe langa piscina. Piscina este deschisa de marti pana vineri, intre orele 9.00 - 19.00, iar lunea de la ora 12.00 la ora 19.00. Clubul se afla pe strada Ramuri Tei, la numarul 39.
 

world class Health Academy


Piscina de la World Class este destinata atat exercitiilor fizice, cat si momentelor de relaxare. Programul bazinului de inot este de luni pana vineri intre orele 6.00 - 23.00, iar sambata si duminica intre orele 8.00 - 21.00.

Pretul unui abonament este intre 780 si 1790 de euro pe an. Piscine World Class Health Academy se gasesc in majoritatea mall-urilor din Bucuresti.
 

Complex Club Floreasca


Complexul dispune de un bazin semiolimpic si de o zona de relaxare cu sezlonguri. Pretul unei intrari la piscina complexului costa 80 de lei. Intrarea include si accesul la sauna si fitness. Abonamentul pe o luna la aceasta piscina variaza intre 460 s 3300 lei.

Intrarea pentru copii este de 45 de lei. In cadrul complexului se fac si cursuri de inot. Pretul unei sedinte este de 50 de lei. Complexul Floreasca se afla pe strada Mircea Eliade, la numarul 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea