INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

#templu masonic #casa bucuresti #poveste

Casa din Bucuresti care a fost folosita in trecut ca templu masonic. Ce poveste ascunde

In Bucuresti exista o multime de cladiri vechi ce au o valoare arhitecturala deosebita. Printre ele se numara si o casa din cartierul armenesc. Este un imobil invaluit in mister, despre care s-a speculat ca de-a lungul timpului a fost folosit ca Templu Masonic. 

Casa Maura are un stil arhitectural controversat. din aceasta cauza au aparut o multime de speculatii pe seama sa. Unii oameni cred ca a fost in trecut un Templu Masonic.

Cladirea a fost construita in jurul anului 1895 si imbina elemente olandeze, maure si neobizantine. Aceasta a apartinut timp de mai multi ani familiei unui capitan. Fatada este din caramida, iar arcada mare de la etajul 1 reprezinta Sfanta Treime. Tot la etaj se gasesc alte arcade cu ornamente ce amintesc de Orientul Mijlociu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea