De prin lume adunate

#carte #sanatate #nutritie

Carti pentru sanatatea ta

La Editura Curtea Veche vei gasi o oferta pe care nu vei putea sa o ratezi: o colectie de carti utile pentru rezolvarea problemelor legate ce corpul, mintea si sufletul nostru. Cu doar 10 lei, poti achizitiona o carte care te va ajuta sa iti imbunatatesti tonusul.

Programul care iti va schimba viata

Mancatul era un proces normal si natural da corpului energia zilnica necesara. In epoca moderna, procesul de hranire si-a depasit insa rolul initial. Ceea ce era menit sa ne tina in viata, a ajuns acum sa faca opusul. Nimeni nu se mai gandeste atunci cand mananca daca de fapt se hraneste sau se intoxica.

Cand mancam nu ne mai gandim daca facem acest lucru ca sa traim sau ca sa ne sinucidem in mod lent. “Esti ceea ce mananci” ne va readuce cu picioarel pe pamant si ne va face sa gandim de doua ori inainte de a manca. Programul elaborate de nutritionista Gillian McKeith ne va impartasi secretele dietei ei si ne va ajuta sa ne formam un nou stil de viata.

Hrana vie pentru sanatate

Sanatatea este un capital care trebuie pastrat, iar actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice. Sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separate si legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual.

Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Nutritionistul Gillian McKeith a indentificat o serie de alimente miraculoase, care abunda in substante nutritive puternice si enzime esentiale pentru sanatatea si bunastarea noastra.

Aflati acum care sunt beneficiile aduse sanatatii de o alimentatie bazata pe alimente „vii“, in special hrana cruda, plina de vitamine si enzime. Aceste alimente neprocesate : germeni, cereale integrale, seminte, verdeturi, alge marine si multe altele sunt pline de substante nutritive de importanta vitala pentru organism.

Sfaturile si retetele delicioase propuse de Gillian McKeith vor imbunatati considerabil nivelul de energie si sanatatea in ansamblu.

Elixirul tineretii nu mai este un mit

Daca ar exista o potiune magica prin care sa ne conservam tineretea, cine n-ar lua-o? Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tineretii nu mai e chiar atat de indepartata. Nenumarati agenti antiimbatranire ne sunt disponibili chiar acum. Oamenii de stiinta au identificat deja zeci de substante care ataca insasi esenta imbatranirii. Acesti agenti incetinesc si fac reversibil procesul de deteriorare pe care il consideram azi ca fiind imbatranirea normala.

Puterile remarcabile ale acestor potiuni contra imbatranirii se dezvaluie zilnic in laboratoarele prestigioase din lumea intreaga. Aceste “potiuni’ sunt insa la indemana noastra a tuturor.  Ele se gasesc in hrana, in cutia cu vitamine si in magazinele cu produse naturiste

Sta in puterea noastra sa ne mentinem starea de bine care, de obicei, dispare odata cu varsta.
Jean Carper abordeaza subiectul delicat al imbatranirii. Ea realizeaza o sinteza a gandirii actuale a mai multor oameni de stiinta pe tema imbatranirii si ofera un numar de strategii referitoare la dieta.
Putem interveni la orice varsta asupra procesului de imbatranire. Nu e niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a actiona.

Alte titluri din colectia “Viata sanatoasa”: Tot ce ai vrut sa stii despre sex, David Reuben, 10 motive stupide care distrug un cuplu, Laura Schlessinger, Cum sa-ti intelegi sotia, Gary Smalley si Cum sa-ti intelegi sotul, Gary Smalley.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea