De prin lume adunate

#valentine's day #carti #cadouri

Carti pe care sa le oferi de Valentine's Day

De Valentine's Day ofera-i persoanei dragi din viata ta un cadou placut, pe care sa il savureze in liniste. In aceasta perioada, in librarii vei gasi o serie de romane dedicate iubirii, la preturi promotionale.



Iata ce ii poti oferi personei iubite de Valentine's Day:


Savureaza-ma. Iubire, sex si arta de a manca de Alexandra Antonioni

"Savureaza-ma" este o carte amuzanta si spirituala pentru gurmanzi, dar si pentru cei care isi cauta sufletul-pereche. Cartea este o calatorie plina de umor, uneori onesta pana la condamnare, din cand in cand trista, prin suisurile si coborasurile unei relatii din zilele noastre, o carte destinata romanticilor carora le place la nebunie sa manance.

"Savureaza-ma" demonstreaza, seducator si ironic, ca exista o legatura intre mancare si variatele stadii ale unei relatii amoroase. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, de la cina primei intalniri sau gustarea luata dupa ce ai facut dragoste, la intalnirea cu viitorii socri ori impacarea dupa prima cearta importanta, totul este rezolvat cu ajutorul unor retete fabuloase, care aduc consolarea atunci cand lucrurile merg prost. Cartea se gaseste la pretul de 35 de lei.

Goala - roman autobiografic de Sylvia Kristel

Memoriile actritei devenite celebra prin rolul din Emmanuelle sunt o invitatie la retrospectiva, autoanaliza profunda si constructiva pentru fiecare dintre noi, dar si un model de abordare satirico-sarcastica a momentelor dificile din viata. Cartea se gaseste la pretul de 8 lei.

Amantul lui Genevieve de Diana Ponsonby

Philippe Sauval, fiul paznicului de vanatoare al marchizului de Tresigny, se indragosteste de fiica acestuia Genevieve, si traieste cu iluzia ca si ea tine la el. Peste cativa ani insa, tanara se casatoreste cu fiul unui nobil scapatat. Intre timp, talentul literar al lui Philippe e observat de marchiz, care-i inlesneste obtinerea unei slujbe la Paris, unde o intalneste din nou pe Genevieve, cu ocazia reprezentatiei unei piese scrise de el.

Dupa cateva intalniri cu parfum romantic si dupa ce-i trimite o scrisoare in care-si marturiseste iubirea, Philippe deschide din greseala un plic, adresat prietenului sau, Maurice Portat, in care tanara si declara acestuia ca e indragostita de el. Philippe se maturizeaza brusc si hotaraste sa-si continue activitatea literara, pastrandu-si speranta ca intr-o buna zi isi va intalni sufletul pereche. Cartea se gaseste la pretul de 8 lei.

Impreuna de Anna Gavalda

In presa franceza, "Impreuna" este considerat unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste . Cartea, tradusa in peste 40 de limbi, a fost ecranizata de celebrul regizor francez Claude Berri , cu simpatica Audrey Tautou in rolul feminin principal.

Aparut in martie 2004, romanul Impreuna este unul dintre cele mai mari succese ale inceputului de secol XXI in Franta. In viziunea autoarei, oamenii se pot salva numai prin iubire. Actiunea se petrece la Paris, in zilele noastre, in decursul unui an.

In roman apar patru personaje principale: un tanar aristocrat, o tanara pictorita fara adapost, o bunica pe punctul sa abandoneze lupta cu viata si un chelner lipsit de maniere. Toti patru ajung sa locuiasca sub acelasi acoperis. Patru oameni care, la inceput, par sa nu aiba nimic in comun ajung sa se cunoasca pe ei insisi si sa-si daruiasca iubirea celorlalti. Romanul este si o adevarata radiografie a Parisului contemporan. Cartea se gaseste la pretul de 34,95 lei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea