De prin lume adunate

#carti motivationale #carti 2012 #antreprenoriat

Carti motivationale pentru noul an

Stima de sine, optimismul si motivatia sunt lucruri absolut esentiale, mai ales la inceput de an. Din acest motiv, cateva carti motivationale iti vor fi de mare ajutor in acest sens. Iata cateva dintre cele mai potrivite in acest sens.

Fii demn! (Dan Puric)


Structurata in 6 capitole, cartea lui Dan Puric este un colaj de ironie si umor, insa adevaratul si fascinantul mesaj il poti intelege abia la finalul acesteia.

In aceasta carte vei descoperi , descrise simplu, decupaje din viata, portrete, intamplari din care autorul extrage sensuri profunde.

Pret: 20 ron
 

Blink. Decizii bune in 2 secunde (Malcolm Gladwell)


Cartea isi traseaza ideile principale pe o serie de studii de ultima ora din domeniul neurostiintei si al psihologiei. Scopul acesteia este acela de a-l ajuta pe cititor sa inteleaga faptul ca diferenta dintre o decizie buna si una gresita consta in capacitatea de a ne concentra asupra unor detalii esentiale si nu in volumul de informatii cu care lucram.

Pret: 45 ron

Cartea gesturilor. Cum putem citi gandurile oamenilor din actiunile lor (Peter Collett)


Aceasta carte este un ghid util in intelegerea gesturilor oamenilor din jurul nostru. Spre exemplu, din carte vei invata ca pozitia umerilor, felul in care iti misti picioarele, expresia sprancenelor si a ochilor te pot ajuta sa citesti gandurile si viitoarele actiuni ale oamenilor. Gesturile sunt extrem de edificatoare…

Pret: 29 ron
 

Antreprenoriat . Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri ( Marius Ghenea )


Informatiile din aceasta carte sunt utile oricarui antreprenor , mai ales pentru cei care se afla la inceput de drum. Cartea a fost scris pe baza unor cursuri de entrepreneurship, MBA, dar si pe experienta de aproape 20 de ani in activitatea antreprenoriala personala a autorului.

Pret: 49 ron

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea