De prin lume adunate

#sfantul valentin #editura #oferta #dragoste #roman #literatura #carte

Carti cu dragoste de Sfantul Valentin

Daca inca nu te-ai hotarat ce cadou sa ii iei persoanei speciale din viata ta,iata o solutie la indemana ta.  Acum poti oferi de Valentine's Day unul din pachetele de carti cu si despre dragoste. In aceasta perioada librariile si editurile promoveaza cele mai interesante si incitante romane de dragoste .

Editura Curtea Veche Publishing iti ofera de Sfantul Valentin cateva carti in ton cu atmosfera acestei sarbatori. La achizionarea oricarui pachet de trei carti priemsti o reducere consistenta, de 30%.

NLP si relatiile de cuplu + Brick Lane + Inteligenta erotica

Pentru multi, parteneriatul, dragostea, camaraderia, increderea si intimitatea sunt vitale, la fel ca aerul si apa. Relatiile satisfacatoare nu constituie un teritoriu rezervat celor bogati, faimosi, talentati sau privilegiati. In cartea NLP si relatiile de cuplu vei gasi cam tot ce vrei sa stii despre o relatie satisfacatoare.

Brick Lane de Monica Ali este un roman care vorbeste cu o franchete si o luciditate dezarmante, dar si cu un firesc si o tandrete cuceritoare, despre o Anglie contemporana multiculturala si multietnica, despre dragoste, relatii umane, identitate, rasa si familie. Inteligenta erotica de Esther Perel va ofera solutii pentru o viata sexuala fierbinte.

Pretul pachetului este de 54 de lei.

Arena conjugala + Cum iubesc femeile + De ce barbatii se insoara cu scorpii

De ce barbatii se insoara cu scorpii este un ghid pentru femeile care vor sa cucereasca inima unui barbat. Cum iubesc femeile este un eseu despre maniera si arta femeilor de a-i iubi pe barbati, descifrate prin prisma a patru portrete feminine, care ilustreaza patru feluri diferite de iubire. Arena conjugala este o carte cu sfaturi, anecdote folositoare si iti ofera calea catre pace pe care toate cuplurile aflate in conflict si-o doresc.

Pretul pachetului este de 44 de lei.

Cele cinci limbaje de iubire + La Paradisul femeilor + Gaseste dragostea pe care o doresti

Cele cinci limbaje de iubire de Gary Chapman include chestionare scurte, pe care le puteti completa, precum si intrebari aplicate, la care puteti medita si raspunde pe larg. Cartea La Paradisul femeilor de Emile Zola introduce cititorul intr-o baie de multime erotica. Dupa ce va citi aceste pagini, nimeni nu va mai putea intra intr-un mare magazin fara sa resimta ceea ce Zola surprinde cu geniu: freamatul vietii. Gaseste dragostea pe care o doresti de Harville Hendrix este o carte convingatoare despre hatisul problemelor cu care se confrunta persoanele aflate intr-o relatie de cuplu.

Pretul pachetului este de 59 de lei.

 

De Valentine's Day mai citeste si:

Valentine’s Day de lux

Petreceri de Valentine’s Day

Evenimente de Sfantul Valentin

Cele mai frumoase romane de dragoste

Legende de adormit indragostitii: Sfantul Valentin si Dragobetele

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea