De prin lume adunate

#wellness cuisine #Candle Light Night

Candle Light Night, o seara romantica la Wellness Cuisine

"Candle Light Night" va fi o seara speciala la restaurantul wellness Cuisine, unde vei putea degusta preparatele speciale de bucatarie internationala la lumina lumanarii.



Fie ca vrei sa petreci o seara romantica alaturi de jumatatea ta sau sa iti gasesti jumatatea, Wellness Cuisine iti ofera joi, 22 septembrie, ocazia perfecta "Candle Light Night".

Dupa conceptul "Be My Date", destinat celor care isi cauta jumatatea, wellness cuisine ofera acum "Candle Light Night", o seara la lumina lumanarii, in care fiecare client va primi un pahar de vin rosu si un desert din partea casei.


Candle Light Night, joi 22 septembrie


Alege sa petreci o seara romantica la Wellness Cuisine, pentru a-ti surprinde jumatatea cu momente speciale la lumina lumanarii si cu mancare gustoasa, creata pentru trup si suflet.

Chiar daca nu ai gasit inca partenerul ideal, hai la "Candle Light Night" si, in afara de mancarea delicioasa, iti oferi ocazia de a cunoaste oameni noi.

Atmosfera romantica va fi intretinuta de muzica de fundal, blues-uri celebre, care vor crea un fond placut, fara sa-ti faca probleme la conversatie.

Poti face rezervari la numerele de telefon: 031 432 87 83, 0721 662 114 sau online pe www.wellnesscuisine.ro.


Conceptul Wellness Cuisine


Situat pe Strada Progresului Nr. 2, langa intersectia Razoare, restaurantul Wellness Cuisine iti ofera o oaza de relaxare pentru a evada din cotidian.

Conceput pentru cei cu activitate intensa, Wellness Cuisine se lauda cu cele mai gustoase preparate, reprezentative pentru bucatarii celebre din intreaga lume, dar si cu preparatele "Spa Menu", ce reflecta balanta perfecta intre nutritie si savoare. Acestea au fost create pentru a intretine armonia mintii, corpului si a sufletului.

Restaurantul ofera clientilor fideli ocazia de a intra in "Clubul Wellness". Calitatea de membru implica un card cu care beneficiezi de discounturi si bonusuri, esti invitat la evenimente si informat la zi in legatura cu noutatile de natura culinara.

Ai la dispozitie si o parcare generoasa, de peste 40 de locuri, supravegheata pentru ca tu sa nu ai nicio grija in timp ce gusti preparatele delicioase. Dupa ce vei fi cucerit de mancarea buna si atmosfera placuta, vei fi incantat sa afli ca restaurantul iti ofera si ocazia de a petrece aici, alaturi de cei dragi, momente speciale din viata ta: nunti, botezuri si petreceri private.


Meniul Wellness Cuisine


Meniul divers iti ofera gustari, dippings, salate, sandwichuri, supe, paste, fructe de mare si preparate din carne de peste, pasare, vitel si vita, porc.

De la Carpaccio din piept de rata afumat (30 lei) pana la Salata calda cu fructe de mare (38,9 lei) sau hummus snobar traditional libanez (14,9 lei), bucataria diversa de la Wellness Cuisine satisface si apetitul celor mai pretentiosi gurmanzi, intr-o atmosfera odihnitoare, creata pentru a-ti oferi o experienta placuta, pentru o masa reusita.

Joi, 22 septembrie, "Candle Light Night", fiecare client va putea degusta un pahar de vin rosu si un desert din partea casei. Vino cu jumatatea la Wellness Cuisine sau vino singur si da-ti o sansa de a-ti gasi jumatatea in atmosfera placuta, la lumina lumanarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea