De prin lume adunate

#asigurare de calatorie #asigurare de sanatate #calatorie

Calatoresti in Europa? Nu uita sa iti pui in bagaj asigurarea internationala de sanatate!

Conform datelor publicate de ANAT, turismul romanesc a crescut 39% in ultimii 10 ani, iar 24% dintre calatorii romani opteaza pentru vacante in afara tarii. Conform portalului de turism Esky, cel mai des, romanii aleg sa plece in Europa, Marea Britanie fiind destinatia fruntasa, preferata de o treime dintre turisti.

Fie ca suntem in vacanta sau nu, temperaturile scazute caracteristice continentului european prezinta o amenintare asupra sanatatii noastre, daca nu acordam suficienta atentie preventiei medicale. Indiferent unde ne aflam, suntem expusi unor virusi si factori externi care cauzeaza afectiunile specifice anotimpului rece, precum gripa, astmul, afectiunile cardiovasculare sau toxiinfectiile alimentare.

 O achizitie folositoare atat in viata de zi cu zi, cat si in perioada excursiilor in afara tarii o reprezinta asigurarea de sanatate cu acoperire internationala. Chiar si intre tarile Uniunii Europene exista diferente majore in ceea ce priveste accesul la servicii medicale sau sistemul de plata pentru astfel de servicii, iar politicile medicale variaza de la o tara la alta. Astfel, principalul avantaj pe care o astfel de polita il are, fata de o asigurare de sanatate fara acoperire internationala, este facilitarea accesului la furnizori medicali de top din toata Europa, avand la dispozitie aceleasi politici ca cetatenii tarii in care te afli.

Planurile de asigurare medicala concepute de MediHelp International ofera acoperire de pana la 3 milioane de euro pentru o gama larga de proceduri. Printre costurile acoperite de asigurarea internationala de sanatate se numara cele pentru spitalizare, analize si investigatii multidisciplinare, proceduri medicale urgente sau tratamente medicale complexe, si pot fi accesate in 425,000 de clinici din intreaga lume.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea