De prin lume adunate

#ceainice #cadouri #portelan #decoratiuni #wagner arte

Cadouri speciale de la Wagner Arte

Wagner Arte Frumoase si Povesti este un magazin micut si cochet. Este un spatiu cald si prietenos in care portelanul este regele absolut. Acesta reprezinta suportul pentru lucrarile de grafica, pictura si pentru alte obiecte decorative.

La Wagner Arte vei gasi seturi pentru ceai, in diverse culori si marimi, cani, ceainice , seturi de masa, lampi, bijuterii, mobilier  pictat, tablouri si ceramica japoneza.

Ultimul produs lansat de atelierele Wagner este mobilierul pictat manual. Adus in stare bruta din Italia, mobilierul trece prin mai multe etape de tratare in atelierul Wagner. Apoi, este pictat cu temele noastre preferate. Temele si elementele folosite creaza piese compozite cu insertii vesele: perle, panglici si ghirlande ce amintesc de barocul tarziu. Specificul noului mobilier Wagner: piese clasice reinventate, pictate manual, in stil provensal.

Ana Wagner este singurul artist roman care traduce arta pura precum grafica si pictura pe obiecte de portelan fin, lucrate manual. Povestile sale despre case zburatoare si pisici calatoare se regasesc pe ceainice, farfurii, iar acum si pe bijuterii din portelan fin.

Ana Wagner a mai expus in Bucuresti, Salonic, Barcelona, Sardinia sau Budapesta iar subiectele sale preferate de grafica  sunt foarte personale si isi au originile in experiente de viata, detalii cotidiene.

Aceste obiecte pot constitui cadouri valoroase pentru zilele de nastere, aniversari, botezuri sau nunti. Portelanul pictat manual reprezinta si o investitie intr-un obiect de arta care-si pastreaza valoarea in timp.

Magazinul Wagner Arte ofera si cateva servicii de calitate celor care ii pasesc pragul. Pictura manuala pe portelan, cu diverse imagini grafice sau texte, fac dintr-un obiect banal un cadou unic. Cei de la  atelierul Wagner realizeaza si personalizare pe comanda cu obiecte grafice care pot fi sugerate de client.

Wagner Arte ofera si servicii de design interior si executarea la comanda a obiectelor de mic mobilier, corpuri de iluminat pe cadru de lemn si hartie japoneza, vitralii si pictura murala sau pictura pe lemn.

Cei care cunosc atelierul Wagner sunt oameni urbani si non-conformisti, care incearca sa isi gaseasca un spatiu de refugiu intr-un Bucuresti tot mai incarcat de oferte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea