De prin lume adunate

#bijuterii #cadouri #sfantul valentin #cursuri #gatit #dans #valentine's day

Cadouri inedite de Valentine's Day

Cursuri de gatit , de dans sau de creatie de bijuterii sunt cateva dintre cadourile speciale pe care i le poti oferi persoanei dragi de Valentine's Day. La aceste cursuri puteti merge si in cuplu, iar distratia va fi pe masura. Veti invata lucruri noi si veti petrece momente placute impreuna, intr-o zi deosebita.

 
 

Curs de dansuri populare romanesti de Valentine's Day
 

Daca te fascineaza dansurile traditionale romanesti sau vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod original alaturi de persoana iubita, acest curs este alegerea potrivita pentru cadoul de Valentine's Day.

Petrecerile romanesti si marile momente de veselie din viata unui om sunt de neconceput fara hore si sarbe atat de dragi noua. la acest curs vei invata sa dansezi 0sarba olteneasca, hora moldoveneasca, hora ardeleneasca, invartita ardeleneasca si geamparaua.

Durata cursurilor este de 2 luni, cate o sedinta de 2 ore saptamanal. Costul cursului este de 200 de lei. Cursurile se desfasoara la scoala de dans DanceOn, de pe strada Brezoianu, numarul 23. Detalii despre inscriere si orar obtii la numarul de telefon  0721.295.502.
 

Curs de gatit de Sfantul Valentin
 

A venit vremea sa impartasesti cu cel drag o experienta gatitului fierbinte. Si pentru ca de Valentine's Day lumea tinde sa-si arate dragostea, societe gourmet iti da ocazia sa fii un pic mai altfel. Esti astfel asteptat la un curs de gatit. Aici vei gati un meniu afrodiziac, cu stridii, sparanghel, sofran, homar, chilli si ciocolata.

societe gourmet iti ofera si certificat - cadou personalizat pe care sa-l daruiesti cui vrei tu pe de Valentine's Day. Vei gati alaturi de bucatarul sef Daniel Wendorf. Preparatele pe care le vei gati la curs sunt stridii gratinate si sparanghel verde cu vinaigrette de sofran, ravioli de homar si souflee de ciocolata cu chilli.

Cursul are loc duminica, 20 februarie, de la 12.00, la Madame Pogany. Pretul cursului este de 250 de lei de persoana si 450 pentru un cuplu. Mai multe informatii obtii la numarul de telefon 0721.223.385.
 

Curs de creatie de bijuterii de Valentine's Day
 

Incepand cu 12 februarie, timp de doua weekenduri, are loc workshop-ul Smart Bijou, unde vei invata tainele realizarii bijuteriilor. Atelierele dureaza de la 09.30 pana la ora 16.00. La curs vei invata numeroase lucruri, de la cele mai importante tehnici de confectionare a bijuteriilor handmade, pana la metode de de alegere a celor mai bune materiale, de la imbinare de materiale si culori, pana la monturi si trucuri de lucru eficient.

Materialele cu care vei lucra sunt incluse in pret. Vii doar cu un pix si o hartie, ca sa iei notite. Toate bijuteriile create de tine, precum si materiale pentru completarea seturilor iti raman tie. Nu in ultimul rand, beneficiezi de cupoane de reducere in magazinele partenere de accesorii si o diploma de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul si masa de pranz sunt asigurate.

Mai multe detalii despre curs obtii la numarul de telefon 021320.00.11.
 

Valentine’s Day cu mancaruri speciale
 

De Valentine’s Day, bucatarul Cezar Munteanu te invita la o petrecere cu iubire si mancare. La Delice Cook & Fun are loc un curs gastronomic special pentru indragostiti. Ia-ti perechea si distreaza-te de Valentine's Day gatind ceva bun. Meniul este unul special: salata de panselute, lalele din piept de pui si supa de capsuni cu portocale si trandafiri.

Pretul pentru acest curs este de 158 de lei. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0721.101.767.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea