De prin lume adunate

#carturesti #craciun #cadouri #targuri

Cadouri destepte de Craciun

La Carturesti, goana dupa cadourile de Craciun este o experienta tihnita si placuta. Targul Carturestilor este gazduit de libraria Carturesti Verona , intr-un spatiu fascinant, care te va purta prin numeroase incaperi doldora de carti, cd-uri, filme, ceaiuri, delicatese , accesorii, decoratiuni, jocuri si jucarii.

incepi de unde vrei. Parterul este dedicat literaturii, albumelor de pictura, cartilor pentru copii, muzicii si filmelor, cele mai bune pe care le puteti gasi in Romania. Tot aici gasiti raftul cu ceaiuri, dar si papetaria de sezon care include agende si calendare, hartie de ambalaj, globuri suflate si pictate manual, decoratiuni.

Daca doresti sa vizitezi bucataria, aflata la demisol, aici vei gasi delicatese, carti de gastronomie si accesorii diverse pentru cei pasionati de acest subiect. Alaturi se afla crama, cu o selectie de vinuriĀ  romanesti, europene, dar si din Lumea Noua, iar in imediata vecinatate sunt ghidurile turistice pentru orice destinatie, albume de arhitectura, design si fotografie. Exista si o zona dedicata hobby-urilor, fie ca vorbim de gradinarit, DIY, bricolaj sau arte decorative.

La mansarda te asteapta o mare varietate de accesorii, cafea de origine, turta dulce, ceainice japoneze , boluri si cesti de portelan. intr-un decor cu totul special, marcat de structura de lemn vechi de peste 100 de ani si magia luminitelor Craciun, gasesti zona dedicata designerilor romani, care expun bijuterii si obiecte unicat, precum si un loc de joaca pentru cei mici.

Si fiindca darurile pentru cei dragi merita toata atentia, poti alege un ambalaj care sa faca impresie. La Carturesti impachetatul este gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea