De prin lume adunate

#hobby #cadouri #paste #iepuras #oua

Cadouri de Paste

Traditia spune ca de Paste toata lumea trebuie sa se innoiasca. Hainele si incaltamintea sunt obiectele cele mai cumparate in aceasta perioada. O data cu Pastele, primavara isi intra in drepturi si o data cu ea trebuie sa iti innoiesti si garderoba si casa. Tot de Paste exista si obiceiul de a face cadouri celor dragi si in special celor mici.

 

Cadouri de Paste pentru cei mici

 

Sarbatorile de Paste sunt asteptate cu mare bucurie de cei mici. Acum au ocazia sa se intalneasca cu iepurasul, dar numai daca au fost cuminti. Iepurasul vine cu dulciuri, in special cu oua din ciocolata. De Paste insa, ii poti oferi celui mic si alte cadouri. Un cadou potrivit pentru cel mic il reprezinta si cosul cu cadouri sau dulciuri. Ornezi un cosulet cu iarba artificiala, in diverse culori, si apoi umpli restul cosuletului cu dulciuri, oua si iepurasi din ciocolata, articole de imbracaminte sau o jucarie.

Foarte populare in randul celor mici sunt si cadourile vestimentare. Alege hainute viu colorate, in tema cu sarbatoarea pascala, sosetute, tricouri, pijamale, bluze sau papuci de casa in forma de iepure sau alt animal. Tot de Paste ii poti lua copilului tau animalute din plus, cele mai potrivite fiind iepurasii, puisorii sau ratele din plus. Pastele este o ocazie potrivita de a-i povesti celui mic despre Dumnezeu.

Astfel, ii poti cumpara o carte cu povesti cu teme biblice. Pe piata exista numeroase carti pentru copii cu astfel de povesti, cu ilustratii colorate si text frumos. Pentru fetite poti cumpara un pandantiv in forma de cruciulita sau cercei in forma de iepurasi sau puisori . Mai poti cumpara o carte de colorat, DVD-uri cu desene animate sau filme pentru copii sau un set cu farfurie, cana si tacamuri personalizate.

Sursa foto: made-in-china.com

Cadouri de Paste pentru cei mari

 

Chiar daca Pastele este o sarbatoare la care in special cei mici primesc cadouri, in utlima vreme si cei mari isi ofera mici atentii, potrivite cu sarbatoarea Pastelui. Cu aceasta ocazii poti oferi obiecte cu tenta religioasa, icoane, oua incondeiate sau cruciulite din argint. De Paste mai poti oferi cadou si diverse obiecte de decor sau ustensile pentru bucatarie. Poti alege acele obiecte care au design colorat, sau in forma de oua sau iepuras. Pentru persoanele de sex masculin poti cumpara o sticla de vin cu suport, rama foto digitala, cos cu bunatati de Paste, colectie DVD-uri cu filme sau muzica preferata, obiecte de calculator personalizate, ceas de mana , un portofel sau produse vestimentare.

Sursa foto: giftcollectionsonline.co

Pentru persoanele de sex feminin poti alege un buchet mare de flori, bijuterii de argint sau handmade, carti, seturi de lumanari parfumate sau cosmetice, produse vestimentare, vaza de flori, obiecte de ceramica sau alte obiecte pentru bucatarie, farfurii, seturi sau obiecte de decor. Tot de Paste mai poti oferi obiecte din portelan, recipiente pentru bomboane, oua decorative din portelan, set de cescute si farfurii din portelan cu modele de Paste, cu oua sau iepurasi, inimoare din cristal sau portelan, seturi de sare si piper sau iepurasi decorativi.

Cadouri populare de Paste sunt si figurinele din ciocolata, suporturile din ceramica pentru oua, decoratiunile cu motive pascale, lumanarile colorate in forma de ou, cosulete din pai impletit, candela pentru Inviere, esarfele colorate, florile in ghiveci, cani cu inscriptii vesele sau cu mesaje si motive pascale, ciorapi in forma de iepurasi, scauleti in forma de iepure, cu diverse dulciuri si oua de Paste.

Sursa foto: easter-decorations.biz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea