De prin lume adunate

#timp liber #hobby #bungee jumping # bungee jumping bucuresti

Bungee jumping in Bucuresti

Daca vrei sa iti testezi limitele si ai curiozitatea sa experimentezi o distractie extrema, poti merge in Parcul Herastrau, unde este instalata inca de anul trecut o macara pentru bungee jumping.

Bungee Jumping Bucharest s-a redeschis in Skatepark Hersatrau in luna martie, iar programul de functionare incepe la orele 10.00 am si se incheie la ora 22.00.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa practici Bungee Jumping

Amatorii de senzatii tari au ocazia sa sara legati cu o coarda elastica de la o inaltime de 60 de metri, insa trebuie sa indeplineasca cumulativ o serie de conditii. Iata care sunt acestea:

- trebuie sa aiba minim 18 ani; in cazul persoanelor cu varsta cuprinsa intre 16-18 ani, este nevoie de acordul paintilor.

- greutatea clientului trebuie cuprinsa intre 60-115 kilograme.

Bungee Jumbing se refera la o saritura de la inaltime, in care persoana care sare este legata la capatul unei corzi elastice, care se prinde de locul in care se efectueaza saritura. Dupa saritura, coarda se va intinde la maximum, iar saritorul este tras in jos si in sus, datorita elasticitatii corzii, pana se pierde toata energia initiala a sariturii.

Cat costa o saritura de Bungee Jumping

Persoanele care intentioneaza sa mearga in Herastrau pentru aceasta distractie, trebuie sa stie ca tariful practicat pentru o singura saritura este de 100 de lei.

Sariturile se vor efectua in conditii de securitate maxima. Astfel, a fost gandit un al doilea sistem de asigurare, format din ham si vesta, legate intre ele cu o coarda. Se pot previni accidentele care ar putea avea loc in cazul ruperii jambierelor speciale.

Cei de la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPAB) au stabilit ca sezonul acestui sport se va incheia, in mod oficial, pe 16 octobrie. Totusi, daca temperatura minima de afara este de 8 grade Celsius, exista posibilitatea prelungirii pe weekend.

Temerarii au la dispozitie doua numere de telefon, prin care si pot face programarile pentru sariturile de Bungee Jumping. Este vorba de 0722827292 sau 0723477477.

Parcul Herastrau este situat in partea de nord a Capitalei, pe amplasamentul delimitat de B-dul Prezan Constantin, B-dul Aviatorilor, Sos.Nordului, Str. Elena Vacarescu, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Sos. Kiseleff. Acesta are o suprafata de circa 110 hectare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea