De prin lume adunate

#SportAddict.ro #ski #sportaddict #ochelari ski

Bucura-te de experiente de neuitat pe partie cu ochelari ski de la Sportaddict.ro!

Bucura-te de experiente de neuitat pe partie cu ochelari ski de la Sportaddict.ro!

ADVERTORIAL

In cateva zile, stratul de omat de pe munte va fi ideal pentru practicarea sporturilor de iarna. Nimic nu se compara cu o coborare pe partie sau cu tasarea zapezii proaspete cu schiurii abia curatati si lustuiti. Te pregatesti pentru o escapada pe munte? Atunci este bine sa stii ca nu ai nevoie doar de schiuri, ci si de ochelari ski, casca ski, bete, imbracaminte si alte accesorii necesare pentru un schior amator sau profesionist. Singurele piese lipsa din puzzleul tau sunt niste ochelari ski? Intra pe sportaddict.ro si descopera o gama variata de modele ochelari ski la preturi senzationale.

Purtarea unei perechi de ochelari ski este esentiala, deoarece iti asigura un confort optim si iti protejeaza ochii de vant si zapada. Nu putine au fost cazurile in care persoane care au urcat pe partia de ski au suferit accidente din cauza ca nu si-au protejat ochii cu ochelari ski.

Atunci cand nu iti protejezi ochii cu o pereche de ochelari ski, risti ca acestia sa fie afectati din cauza zapezii si a vantului. O singura clipire te poate determina sa pierzi controlul si sa te accidentezi.

Sportaddict.ro iti sare in ajutor cu cele mai moderne perechi de ochelari ski. Tot ce trebuie sa faci pentru a intra si tu in posesia unor ochelari ski este sa accesezi magazinul si sa-ti comanzi perechea de ochelari care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale. Iata ce modele poti achizitiona.


Ochelari ski adult Corus

Nu pleca iarna aceasta pe munte fara o pereche de ochelari ski adult Corus. Ochelarii au lentila dubla, din plastic, care iti ofera protectie UVA, UVB si UVC. Sunt ochelari foarte rezistenti, prevazuti cu o curea ajustabila.

In functie de preferinte, poti alege ochelari ski adult Corus in nuantele: negru, alb-negru si alb-albastru. Acesti ochelari ski au pretul avantajos de 190 de lei doar pe sportaddict.ro.

Ochelari ski/snowboard adult Onyx

O alta pereche de ochelari ski ideala pentru vacantele tale montane este Onyx. Ochelarii au lentila dubla, din plastic, tratata termic. Au proprietati antizgariere si antiaburire, ceea ce inseamna ca vei avea parte de un confort suplimentar. Gasesti acesti ochelari ski la pretul de 129 de lei, numai pe spotaddict.ro. Ochelarii sunt disponibili in nuantele negru si gri.

Ochelari ski/snowboard Slider

Pentru experiente incredibile pe partie, ai nevoie de o pereche de ochelari ski/snowboard Slider. Ochelarii au ventilatii in lentila, ofera super contrast, ofera protectie 100% impotriva razelor UVA, UVB si UVC si au proprietati antiaburire, antizgariere si antistatice.

Acesti ochelari ski sunt redusi de la 225 de lei la 180 de lei si ii gasesti pe sportaddict.ro.

Despre sportaddict.ro

Sportaddict.ro este un magazin online cu articole sportive pentru toate gusturile, de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi! Pentru ca tu sa beneficiezi cat mai repede de produsele achizitionate, sportaddict.ro ti le livreaza in 24 de ore.

Articolele sportive din magazinul sportaddict.ro nu se adreseaza doar sportivilor de performanta, ci tuturor celor care au nevoie de accesorii cu care sa inceapa practicarea unui sport.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele