De prin lume adunate

#BRomania #matei dima #today show

BRomania, showmenul cu peste 1 milion de fani pe Facebook

BRomania este unul dintre cei mai cunoscuti showmeni ai Romaniei. Adevaratul nume al artistului este Matei Dima. Succesul acestuia se datoreaza vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, precum si celor de la Sala Palatului. In plus este un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.

Matei a reusit sa atinga pragul de 1 milion de fani pe Facebook, un record pentru un brand construit in mare masura in online. De altfel, are o comunitate pe Facebook mai mare decat a unor artisti consacrati de la noi: Corina, Lidia Buble, Raluka, What’s Up, Dorian Popa.

Succesul sau in online a atras propuneri de proiecte in televizune, aparitii in reclame TV, contracte de imagine.

“Expresia "nu conteaza destinatia, mai important este drumul", se aplica foarte bine si in cazul meu. Drumul meu, insa, abia a inceput. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine pana acum si sper ca va voi oferi de acum incolo motive si continut care sa va faca sa ramaneti alaturi de mine”, a declarat Matei Dima.

Matei Dima este actor la baza, are studii si experienta ca regizor. Este castigatorul primei editii de YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul facut pentru rapperul Destorm ("See Me Standing") - printre castigatorii acestui eveniment: Eminem, Taylor Swift, Macklemore si Ryan Lewis.

El a facut vine-uri in Los Angeles impreuna cu King Bach (unul dintre cei mai cunoscuti vine-ri), si cand a venit in Romania, a inceput sa faca glume cu mai multe persoane publice de la noi: INNA, Antonia, Smiley, Diana Dumitrescu, Horia Tecau, Bogdan Vladau, Andreea Mantea, Gina Pistol, Andreea Balan, Adina Galupa, Alexandra Harra, Ale Blake, dar si sketch-uri cu Mihai Bendeac.

A facut regia videoclipului lui Carla's Dreams cu Loredana Groza - "Lumea ta", si co-regizor al celui mai recent video CSD "Te rog", dar si Rock the Roof Venice Beach - INNA.

Cifrele in online ale BRomania sunt impresionante: Instagram peste 430.000 de fani, YouTube peste 250.000 de abonati si 53 de milioane de vizualizari. De asemenea, pe Facebook, are peste 340.000.000 de vizualizari, cele mai multe din Romania.

Unul dintre ultimele videouri lansate pe canalul lui de YouTube a devenit viral (are 3,8 M vizualizari), fiind share-uit in Mongolia, America de Sud si alte tari.

BRomania a lansat un video de multumire pentru toti cei care il urmaresc si il sustin.

In prezent, Matei Dima, lucreaza la un serial si un film in care este implicat pe parte de regie si scenariu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea