De prin lume adunate

#bilete teatru #bilete concerte #spectacole # oferte black friday #reduceri Black Friday #Black Friday romania #black friday

De Black Friday 2014 ai reduceri de pana la 96% la spectacole, concerte si piese de teatru!

Sunteti pregatiti pentru o oferta de nerefuzat? Anul acesta, de Black Friday, in afara de electronice, electrocasnice, haine, bijuterii, cosmetice, carti si jucarii, puteti cumpara la pret redus si bilete la piese de teatru si concerte! BILETOO.ro le-a pregatit romanilor suprize uriase: cel mai mic pret de pe piata - bilete de la 1 leu si multe, multe reduceri la zeci de evenimente! Promotia intra in vigoare la data de 21 noiembrie 2014 - ora 00.00 si inceteaza la data de 23 noiembrie 2014 - ora 23.59.

Ca si anul trecut, BILETOO.ro isi anunta participarea in cadrul campaniei „Black Friday” din weekendul 21-23 noiembrie, punand publicului la dispozitie reduceri uriase! Anul acesta, Biletoo.ro a ridicat stacheta, oferind reduceri de pana la 96%, fata de 75% - cifra de anul trecut! Va intrebati oare cum va fi la anul, daca acum gasiti bilete cu preturi de la 1 leu? Pana atunci mai e, asa ca pentru moment va sfatuim sa profitati de reducerile de anul acesta!

Reduceri de pana la 96%!

Cu ajutorul organizatorilor de evenimente din Romania, reprezentantii retelei de ticketing BILETOO.ro au luat hotararea de a micsora preturile la toate piesele de teatru, concertele si spectacolele de pe site, oferind reduceri cuprinse intre 20% si 96%!

Bilete de la 1 leu!

Cea mai mare reducere - de 96%, va fi aplicata unor piese de teatru, asadar vei plati doar 1 leu pentru a viziona una dintre urmatoarele piese: Traieste-ti Fanteziile, Top Dog, Gunoierul, De ce tocmai tu?, Cei trei purcelusi.

Toate evenimentele de pe BILETOO.ro beneficiaza in perioada 21-23 Noiembrie 2014 de reduceri cuprinse intre 20% si 96%, asadar puteti achizitiona bilete mai ieftine la urmatoarele concerte: Toto Cutugno & Orchestra Simfonica Bucuresti (eveniment nou!), Stefan Hrusca, Gospel, Johann Strauss Ensemble - Best of Vienna, Gheorghe Zamfir, In memoriam Gica Petrescu, Thomas Anders sau piese de teatru: Sunt un orb, Cenusareasa, Scufita Rosie, Greierele si furnica, Steaua fara nume, Caldura Mare, Acum ori niciodata, Cand povestile se-ncurca, Croitorasul cel viteaz, Iepurasii Flip si Flop, Magic Way, Cei trei purcelusi.

In weekendul 21-23 noiembrie 2014, pe BILETOO.ro biletele la toate evenimentele afisate vor fi reduse intre 20% si 96%! Pentru comenzile online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

In perioada 21-23 noiembrie 2014, biletele reduse pot fi cumparate si din magazinele partenere BILETOO.ro. Lista magazinelor partenere care participa la Black Friday:

  • magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter);
  • casieria Salii Palatului;
  • Magazinele Flanco din Bucuresti si din toata tara;
  • Librariile Librarium din Bucuresti si din toata tara;
  • Libraria Mihai Eminescu;
  • Palatului Copiilor;
  • Magazinul Biletfan - Statia de metrou Unirii 1;
  • Magazinul Muzica

Reteaua completa de magazine poate fi gasita pe BILETOO.ro.

De BLACK FRIDAY, BILETOO.ro iti aduce bilete de la 1 leu! Trei zile de REDUCERI, in care poti profita si iti poti cumpara bilete reduse la zeci de evenimente: piese de teatru, concerte si spectacole!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea