De prin lume adunate

#evenimente #expozitie #flori #gradinarit

Best Flowers Designers Exhibition in Bucuresti

Best Flower Designers Exhibition este un eveniment de marca al Carol Parc Hotel, o expozitie-concurs dedicata celor mai buni designeri florali si singurul eveniment din Romania care onoreaza talentul si creativitatea artistilor floristi.

Cei mai renumiti designerii florali vor prezenta spectaculoase creatii, inscrise in sase categorii, urmand ca acestea sa fie apreciate de un juriu de personalitati din Romania si strainatate. Expozitia-concurs de design floral doreste sa devina cat mai curand sora celebrelor evenimente adresate artistilor floristi din Regatul Unit al Marii Britanii si din Principatul de Monaco.

Pentru prima oara in Romania, un Master Florist celebru va sustine o prelegere in cadrul evenimentului: Tomas de Bruyne, flower designer belgian, castigator al World Cup si autor al unor importante carti de design floral. Avand ca elemente centrale frumusetea, eleganta, arta, tema celei de-a doua editii a evenimentului este "Queens of Europe".

Sambata, 22 mai, si duminica, 23 mai, incepand cu ora 10.00 si pana la ora 20.00, expozitia este deschisa publicului. Intrarea la eveniment este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea